Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
16. Jan 2017
close

Miluj seba samého

Veľmi jednoduchá, no o to účinnejšia pomôcka, ktorú zvládne úplne každý a ktorou dokážeme v priebehu pár minút často doslova „zázraky“. Potrebovať budete len sami seba a zrkadlo.

Zo všetkých strán nás presviedčajú, že je nutné, aby sme milovali sami seba. Na prvé počutie sa to môže zdať ako ďalšia „ezoterická“ povedačka, no v skutočnosti ide o fyzikálnu nutnosť, keďže náš vzťah so sebou samým je tiež súčasťou emočného algoritmu, ktorým nepretržite tvoríme svoju realitu. V skratke, ak nemáme radi seba, tvoríme realitu, ktorá je s tým v rezonancii. A práve táto moja pomôcka Vám pomôže to prakticky i uskutočniť. 

Ideme teda na to. 
Prosím, sadnite si pred zrkadlo. Niekoľkokrát sa z hlboka nadýchnite a 2-3 minúty si v zrkadle hľaďte do očí. Sústreďte sa len na svoje oči a pocity, ktoré počas toho máte. Následne povedzte, hoci i nahlas, obrazu v zrkadle, „milujem Ťa“ a precíťte, čo sa s Vami bude diať a čo budete v zrkladle vidieť. Vaše telo totiž bude vystavené vysokej vibrácii, ktorá je s danými slovami spojená a keďže Váš zrak bude sústredený na Vás samých, „podvedomie“ začne buď vzdorovať a to i vizuálne formou obrazov, prípadne podporovať emočný rámec, do ktorého sa cez vyslovené slová začnete dostávať. Nás zaujíma hlavne ten prvý prípad.

Ak teda príde akýkoľvek obraz, ktorý narúša Vaše vizuálne spojenie s obrazom v zrkadle, pozorujte ho a zopakujte slová smerom k svojmu dvojníkovi v zrkadle slová „milujem Ťa“. NEBOJUJTE s tým obrazom, len ho pozorujte. V žiadnom prípade ho akokoľvek NEVYHADZUJTE, ani inak sa nesnažte ho zničiť, lebo akýkoľvek BOJ, či už so strachom, alebo traumou, umocňuje jeho existenciu. Vaša sústredená pozornosť naň v spojení s vysokou vibráciou spôsobí, že sa tento obraz postupne rozplynie a Vám nebude už nič brániť v tom, aby ste sa mali radi, ergo boli v emočnej hladine, ktorou si nebudete sami sebe ubližovať. Samozrejme, toto opakujte dovtedy, kým Vášmu spojeniu so svojim ja v zrkadle nebude už nič brániť. Aké jednoduché, však? Opäť len fyzika nášho tela v praxi, bez potreby vyhľadávať externú pomoc. 

Na seminári Matrix - K.O.T.A.M. toto robíme inak a o kúsok ešte masívnejšie, ale bez kontextu všetkých ostatných „techník“ by to nebolo "nekvantovej" verejnosti k plnému úžitku. Preto Vás prosím o pochopenie pre môj „zjednodušený“ model, ktorý ale rovnako tak splní svoju funkciu. A prosím, nebuďte prekvapení, ak sa touto cestou zbavíte svojich rôznych chronických ochorení bez toho, aby ste sa o to akokoľvek snažili. Prečo tomu tak je, o tom už niekedy nabudúce.

A to je všetko. Krásny deň Vám prajem a ďakujem za Vašu pozornosť môjmu textu, sebe a teda celému svetu.