Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
14. Nov 2016
close

Nástroj zmeny pre každého

Keďže sa na tejto stránke snažím prinášať návody riešení nielen pre "kvanterov", ak dovolíte, tu je jeden jednoduchý, no účinný, nástroj pre všetkých, ktorí nemajú dôveru v klasickú „kvantovú transformáciu“, no i tak túžia po pomoci s ich rôznymi problémami.

Základnou úlohou alternatívnych terapeutických techník, ako sú i „Hooponopono“, či „EFT“, menujúc len dve z mnohých, je nastolenie energeticko-informačnej rovnováhy v našich telách, čo je možné dosiahnuť emočným zarovnaním kódov nášho informačného (kvantového) poľa. Dajú sa teda využiť hoci aj tieto spôsoby, ale ak nemáte dôveru v absolútne žiadne techniky „S MENOM“, pomôcť si môžete pri mnohých problémoch veľmi jednoducho i nasledovne, bez nutnosti navštíviť akýkoľvek kurz, či absolvovať u niekoho terapiu.

V pokoji Vášho domova si sadnite a uvedomte si SLOVÁ, ktoré vo Vás vyvolávajú najpríjemnejšie pocity. Pravdepodobne budú zo zoznamu, kde sa nacházdajú i „láska“, „pravda“, „mier“, „dôvera“, „harmónia“, „objatie“, či „krása“. Samozrejme, nemusia to byť práve tieto.  Bude super, ak ich nájdete 7, teda koľko je dní v týždni. Ku každému slovu si priraďte jedeň deň, teda napr. pre pondelok – „lásku“, pre utorok – „harmóniu“ atď. Počas daného dňa si od rána dajte za úlohu, povedať si v duchu k nemu priradené slovo vždy, keď budete mať z čohokoľvek nepríjemný pocit. Prosím, povedzte si ho pomaly, slabiku za slabikou, aspoň tri krát za sebou a uvedomte si, čo počas toho cítite. Teda, ak Vám v utorok povie šéf, že tá prezentácia, ktorú ste pripravili, nebola úplne v poriadku, či ak Vám v obchode predavačka nevrlo odvrkne na Vašu otázku, alebo ak sa, a toto je veľmi dôležité, dostaví z „ničoho nič“ z hĺbky Vášho vnútra akýkoľvek nepríjemný pocit, len si pomaly odslabikujte pár krát slovo "har-mó-nia". A to je všetko! Nič viac, len toto.

Na čo to je dobré a čo tým dosiahnete? Ak dovolíte, komu treba, nech si to vyskúša a výsledok zažije na vlastnej koži. No a tí, ktorým to netreba, nie je dôvod sa tým ďalej zaoberať. Nejde o žiadne čáry-máry, ako vidíte, nemá to ani meno , ale účinnosť je zaručená, keďže tiež vychádza zo schopnosti človeka, meniť jeho informačné pole a z neho vyformovanú 3D realitu nástrojom emočného zarovnania.

P.S. Viem, že moje stránky sledujete i Vy, dámy, redaktorky z rôznych lifestylových časopisov, a tak si Vás dovolím poprosiť, aby ste zvážili uverejnenie daného návodu na rýchlu zmenu fyzickej reality i na stránkach Vašich magazínov. Nie je absolútne treba, aby ste pomenovali zdroj informácií a kľudne si ich upravte do populárnejšej štylistickej formy, lebo tu nejde o mňa, či moje stránky. Dôležité je, aby sa tento veľmi jednoduchý, no účinný, nástroj na zlepšenie života, dostal i k tým ľuďom, ktorí nikdy nezavadia o taký new-age výstrelok, za aký je moja práca často verejnosťou považovaná. Informácie podané autoritou obľúbených redaktoriek, ktorým Vaši čitatelia dôverujú, sa tak budú mať možnosť dostať do "mainstreamu" a určite Vám mnoho ľudí bude za to vďačných.

Ďakujem za pozornosť i prípadnú spoluprácu.