Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
30. Aug 2024
close

Nové termíny kurzov pre jeseň 2024

Milí priatelia,

V tejto chvíli sú všetky termíny mojich kurzov pre jeseň 2024 zverejnené k prípadnému úžitku každému, kto si praje, aby sme spoločne aktívne spoznali i okamžite veľmi prakticky zažili, ako si svoje životy môžeme nastaviť podľa našich vedomých predstáv (kurz SILA ROZHODNUTIA), ako je možné sa „naladiť“ a v každej oblasti svojho života použiť najliečivejšiu a najmocnejšiu SILU vo vesmíre (kurz KÓD DOKONALOSTI), a ako s tým všetkým v súlade, môžeme potenciál svojho vedomia, ba i fyzického tela posunúť za doterajšie hranice naučených limitov (kurz VEDOMIE NEKONEČNA).

 

Ako obvykle, tak i v tomto 12. roku konania mojich seminárov a kurzov, to všetko učiníme s dôrazom na PRAKTICKOSŤ a schopnosť uplatniť svoje poznanie smerom ku VŠETKÝM oblastiam fyzickej existencie, na ktoré si človek len dokáže spomenúť. Dôležité je totiž, nielen si vedieť správne priať a tak vedome tvoriť a žiť, ale rovnako dôležité je pri realizácii svojich želaní, zohľadniť všetky poznané parametre, ktoré ovplyvňujú realizáciu/zhmotnenie našich prianí. Vtedy totiž dokážeme oveľa účinnejšie svoje životy zmeniť tak, že budú skutočne zodpovedať našim predstavám.

 

Ak je teda medzi Vami niekto, kto si želá a dovolí mi, aby som bol jeho sprievodcom témou vedomej tvorby reality (kvantovania) spôsobom, ktorý považujem za zrozumiteľný, teda i ľahko pochopiteľný a každým jednotlivcom uskutočniteľný, veľmi rád sa tejto úlohy zhostím. A svojim vlastným spôsobom budeme uplatňovať poznanie, ktoré máme ako ľudstvo k dispozícii už celé veky.

 

Kurzy SILA ROZHODNUTIA a KÓD DOKONALOSTI sú pripravené tak, aby v nich našli zmysel a úžitok všetci tí, ktorí už v minulosti navštívili moje semináre prvej generácie, ako aj tí, ktorí sa zúčastnili rôznych iných podobných podujatí, či už naživo, alebo online formou. Existuje totiž mnoho spôsobov, ako sa dá k rovnakej téme pristupovať, a tak maximálne využívať s ňou spojený potenciál. Samozrejme, že program kurzov som naladil aj s výrazným zreteľom na to, aby bol vhodný a ľahko uchopiteľný i pre absolútnych „začiatočníkov“ v tejto oblasti. Teda pre ich absolvovanie nie je potrebné mať akékoľvek minulé skúsenosti v danej téme a oboch sa je možné zúčastniť v ľubovoľnom poradí.

 

Tretí kurz VEDOMIE NEKONEČNA v sebe zahŕňa ďalšiu úroveň uplatnenia, kedysi „tajného“ poznania ľudstva, ktoré isto tajné nie je a len sme akosi naň zabudli. Pričom pre jeho zmysluplné absolvovanie je nevyhnutné, aby boj jeho účastník už oboznámený s tým, čoho bývame súčasťou na vyššie spomínaných dvoch predchádzajúcich kurzoch. Nemám v úmysle nikoho k ničomu nútiť, a už vôbec nie prikazovať, môžem len láskavo konštatovať, že ak niekto príde priamo na tento kurz, odíde z neho, na základe svojho vlastného rozhodnutia, ihneď po prvej fáze, lebo nebude rozumieť, čoho je vlastne súčasťou. Preto úctivo prosím, ušetrite svoj čas a na kurz VEDOMIE NEKONEČNA určite nechoďte, ak ste ešte neabsolvovali predošlé dva kurzy „SILY“ a „KÓDU“.

 

Ak si prajete akýkoľvek z kurzov navštíviť, stačí len použiť prihlasovací formulár pre jednotlivé mestá a dátumy tu, na tejto stránke, v sekcii https://matrixenergie.sk/seminare

 

Ďakujem Vám za všetku doterajšiu priazeň, dôveru i podporu mojej práce a teším sa na prípadné stretnutia, milí priatelia. 

 

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie