Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
30. Mar 2024
close

Nové termíny kurzov pre jar/leto 2024

Milí priatelia.

V tejto chvíli sú všetky termíny mojich kurzov pre jar/leto 2024 zverejnené a s veľkou radosťou dané k dispozícii každému, kto si praje, aby sme spoločne na vlastnej koži zažili, akú MOC má naša vedomá myseľ (kurz SILA ROZHODNUTIA), ako sa môžeme zladiť a vo svojom každodenne použiť najliečivejšiu a najmocnejšiu SILU vo vesmíre (kurz KÓD DOKONALOSTI), a ako s tým všetkým v súlade, môžeme potenciál svojho vedomia, ba i fyzického tela posunúť za doterajšie hranice naučených limitov (kurz VEDOMIE NEKONEČNA).

To všetko sa udeje s veľmi dôrazným ohľadom na okamžitú PRAKTICKOSŤ a schopnosť uplatniť svoje poznanie smerom ku VŠETKÝM okolnostiam fyzickej existencie, na ktoré si človek len dokáže spomenúť. Ako je totiž už väčšine z nás isto zrejmé, nestačí si len „vedieť priať“, ale isto je vhodné, ak pri svojom vedomom tvorení zohľadňujeme všetky parametre, prítomné pri realizácii mágie menom „realita“. Vtedy sa aj náš pohľad na svet a seba samých, ako aj vedomé tvorenie, môžu veľmi zásadne zmeniť a naše životy budeme namiesto ich prežívania už navždy len sláviť.

Ak sa teda nájde niekto, kto si praje, aby som bol jeho sprievodcom témou vedomej tvorby reality (kvantovania) spôsobom, ktorý považujem za zrozumiteľný, teda i ľahko pochopiteľný a každým jednotlivcom uskutočniteľný, veľmi rád sa tejto úlohy zhostím. A svojim vlastným spôsobom budeme uplatňovať poznanie, ktoré máme ako ľudstvo k dispozícii už celé veky.

Kurzy SILA ROZHODNUTIA a KÓD DOKONALOSTI sú pripravené tak, aby v nich našli zmysel a úžitok všetci tí, ktorí už v minulosti navštívili moje semináre prvej generácie, ako aj tí, ktorí sa zúčastnili rôznych iných podobných podujatí, či už naživo, alebo online formou. Existuje totiž mnoho spôsobov, ako sa dá k rovnakej téme pristupovať, a tak maximálne využívať s ňou spojený potenciál. Samozrejme, že program kurzov som naladil aj s výrazným zreteľom na to, aby bol vhodný a ľahko uchopiteľný i pre absolútnych „začiatočníkov“ v tejto oblasti. Teda pre ich absolvovanie nie je potrebné mať akékoľvek minulé skúsenosti v danej téme a oboch sa je možné zúčastniť v ľubovoľnom poradí.

Tretí kurz VEDOMIE NEKONEČNA v sebe zahŕňa ďalšiu úroveň uplatnenia, kedysi „tajného“ poznania ľudstva a pre jeho zmysluplné absolvovanie je nevyhnutné, aby boj jeho účastník už oboznámený s tým, čoho bývame súčasťou na vyššie spomínaných dvoch predchádzajúcich kurzoch. Nemám v úmysle nikoho k ničomu nútiť, a tobôž nie prikazovať, môžem len láskavo konštatovať, že ak niekto príde priamo na tento kurz, odíde z neho, na základe svojho vlastného rozhodnutia, ihneď po prvej fáze, lebo nebude rozumieť, čoho je vlastne súčasťou. Preto úctivo prosím, ušetrite svoj čas a na kurz VEDOMIE NEKONEČNA určite nechoďte, ak ste ešte neabsolvovali predošlé dva kurzy „SILY“ a „KÓDU“.

Ak si prajete akýkoľvek z kurzov navštíviť, stačí len použiť prihlasovací formulár pre jednotlivé mestá a dátumy tu, na tejto stránke, v sekcii https://matrixenergie.sk/seminare

Ďakujem Vám za priazeň, podporu i všetko ostatné a teším sa na prípadné stretnutia, milí priatelia. ????

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie