Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
13. Aug 2023
close

Nové termíny kurzov pre jeseň 2023

Ďakujem za Vašu láskavú trpezlivosť so mnou a technickými informáciami ohľadom kurzov, ktorých prípravou práve žijem.

V tejto chvíli sú všetky termíny pre jeseň 2023 zverejnené. Ich počet je ešte nižší, ako som pôvodne predpokladal, vzhľadom na úplne nové, radostné a v poslednej chvíli sa zjavené okolnosti, ktoré sa týkajú môjho plánovaného nového projektu.

Ak sa medzi Vami nájde niekto, kto si praje, aby som bol jeho sprievodcom témou vedomej tvorby reality (kvantovania) spôsobom, ktorý vzišiel z mojich už viac ako 10 ročných lektorských skúseností, budem veľmi poctený a rád sa tejto úlohy zhostím. Spôsob je síce nový, podstatu poznania, s ktorou sa budeme zoznamovať a ihneď v praxi aplikovať, máme k dispozícii už celé veky.

Oba kurzy sú obsahovo a technicky nastavené smerom k maximálnej, mnou poznanej miere, ZROZUMITEĽNOSTI, PRAKTICKOSTI a EFEKTÍVNOSTI.

SILA ROZHODNUTIA aj KÓD DOKONALOSTI sú pripravené tak, aby v nich našli zmysel a úžitok všetci tí, ktorí už v minulosti navštívili moje semináre prvej generácie, ako aj tí, ktorí sa zúčastnili rôznych iných podobných podujatí, či už naživo, alebo online formou. Existuje totiž mnoho spôsobov, ako sa dá k rovnakej téme pristupovať, a tak maximálne využívať s ňou spojený potenciál. Samozrejme, že program kurzov som naladil aj s výrazným zreteľom na to, aby bol vhodný a ľahko uchopiteľný i pre absolútnych „začiatočníkov“ v tejto oblasti. Teda pre jeho absolvovanie nie je potrebné mať akékoľvek minulé skúsenosti v danej téme.

Dnes už viem, že obidva kurzy sú zároveň i súčasťou ďalšej úrovne poznania, ktorej súvislosti budú do nových foriem zážitku a praxe, predstavené na pripravovanom, úplne novom podujatí, ktoré plánujem v roku 2024. Prípadná budúca účasť na ňom, bude k dispozícii každému, kto si tak bude priať a už spoznal a zažil to, čo je náplňou oboch mojich základných kurzov vedomej tvorby reality.

Ak si prajete akýkoľvek z nich navštíviť, stačí len použiť prihlasovací formulár pre jednotlivé mestá a dátumy tu, na tejto stránke, v sekciii https://matrixenergie.sk/seminare

 

Ďakujem Vám za milú pozornosť a teším sa na prípadné nové, či staronové stretnutia, milí priatelia.

 

Kristián Tino Beňo

www.matrixenergie.sk

www.instagram.com/matrixenergie