Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
2. Aug 2023
close

Aktuálne informácie k mojej práci

Milí priatelia,

Dovoľujem si Vás srdečne pozdravovať a takto uprostred leta Vám zaželať, aby jeho druhá polovica bola ešte lepšia, ako bola tá prvá. Pre mňa sa oddych skončil a som už pomerne hlboko ponorený v príprave môjho nového projektu. Ešte s ním len začínam a zo skúseností z minula môžem predpokladať, že na mňa čaká niekoľko radostných mesiacov tvorenia. A aj to je dôvod, prečo tieto riadky píšem.

Vzhľadom na spomínanú a práve sa začínajúcu prípravu úplne nového projektu, bude moja najbližšia jesenná pracovná sezóna obsahovať menej víkendov, ako tomu obvykle počas tých ostatných desať rokov bývalo. A tak pre moje kurzy SILA ROZHODNUTIA a KÓD DOKONALOSTI, si dovolím dať k dispozícii toľko termínov, koľko si myslím, že budem schopný zodpovedne zvládnuť za súčasnej aktivity smerom k prípravám novinky. K nej napíšem viac až o niekoľko mesiacov, teraz len uvediem, že to, čo chystám, bude stáť na základoch oboch mojich vyššie spomínaných súčasných základných kurzov. To zároveň znamená, že nový projekt bude k dispozícii komukoľvek, kto o to prejaví záujem a má za sebou oba kurzy základné, keďže informácie a nástroje z nich budeme využívať v našom ďalšom dobrodružnom putovaní. Bez daných poznaní, totiž, by to všetko, čo pripravujem, nebolo nikomu k úžitku. Platí zároveň, že ak ste, priatelia, našli, či ešte len nájdete, všetko potrebné a užitočné v kurze, či kurzoch základných, tak o účasti na akomkoľvek ďalšom našom spoločnom putovaní, nie je potrebné už ani uvažovať. 

Nové termíny základných kurzov pre mesiace september – november budú vypísané niekedy v polovici tohto mesiaca, presný dátum, samozrejme, zverejním okamžite, keď budem mať uzavreté dohody o prenájme priestorov, kde kurzy organizujem. Zároveň si dovoľujem uviesť, že nový kurz, o ktorom píšem vyššie, je skutočne ešte len v jeho veľmi rannej fáze prípravy a o tom, či nakoniec uzrie svetlo sveta, definitívne rozhodnem až vtedy, keď s ním budem absolútne spokojný a úspešne prejde svojimi skúšobnými projekciami. Ak sa tak udeje, tak niekedy až začiatkom budúceho roka.

Dovoľujem si zhrnúť vyššie napísané. Termíny mojich základných kurzov pre jeseň tohto roka budú vypísané niekedy v polovici mesiaca august. Presný dátum vypísania zverejním v okamihu, keď ho budem sám vedieť. Z technických, výsostne praktických dôvodov, nový kurz, ktorý som práve začal pripravovať, bude k dispozícii komukoľvek, kto o to prejaví záujem a už absolvoval oba moje súčasné základné kurzy.

Stále platí, že ktokoľvek si praje sa zoznámiť s tým, ako si plniť (kvantovať) svoje priania, pre toho odporúčam kurz SILA ROZHODNUTIA. Kto za zaujíma o vedomé tvorenie reality v širších a komplexnejších súvislostiach, pre toho som pripravil kurz KÓD DOKONALOSTI. A kto by, aj po absolvovaní kurzov oboch, bol zvedavý, napríklad na to, ako informácie a nástroje z nich možno medzi sebou navzájom skombinovať, či prípadne ešte niečím ďalším obohatiť, pre toho pripravujem niečo úplne nové, čo ešte nemá ani meno. O ňom rozhodnem vtedy, keď budem poznať jeho konečnú podobu, teda až o niekoľko mesiacov. Ak by to náhodou niekoho zaujímalo, zložka v mojom PC, kam som text scenára kurzu začal ukladať, nesie pracovné označenie ÚSVIT NEKONEČNA.

Samozrejme, že prípadnú zmenu plánov si dovolím sám pre seba vyhradiť tiež. :)

Ďakujem Vám za pozornosť a láskavú trpezlivosť s dočítaním textu až do konca. Ešte raz prajem krásny zvyšok leta a teším sa čoskoro dopísania, a ak si budete priať aj dovidenia.

P.S. V prípade, že si želáte dostať do emailu informáciu o tom, kedy budú nové termíny základných kurzov zverejnené, dovoľujem si dať do pozornosti možnosť, prihlásiť sa na odoberanie „newslettera“ na stránke matrixenergie.sk, v jeho úvodnej časti úplne dolu.

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie