Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
12. Mar 2023
close

Termíny kurzov pre jar/leto 2023 sú zverejnené

Ešte raz sa odvažujem unúvať Vás s technickými informáciami, milí priatelia. Obdobie vypisovanie termínov kurzov sa deje maximálne len 2x v roku, tak Vás pekne prosím o pochopenie v tomto smere, za čo Vám zo srdca ďakujem. :)

Týmto si dovoľujem dať na známosť, že dnes boli zverejnené nové termíny mojich kurzov pre jar/leto tohto roka. Opäť platí, že ak sa ktokoľvek rozhodne prihlásiť a prísť, budem sa veľmi tešiť. Do oboch kurzov som zakomponoval všetky moje poznania a skúsenosti, ktoré som za 10 rokov práce lektora a 48 rokov osobného života mal možnosť nadobudnúť. Pripravil som ich s veľkou mierou ohľadu na ich praktický prínos a efektivitu v každodennom živote a samozrejme tak, aby ich program bol k úžitku každému, bez ohľadu na potrebu akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností v tomto smere. A zároveň som pamätal pri zostavovaní ich programu na všetkých, ktorí už s touto témou majú i bohaté skúsenosti. To, do akej miery sa mi to podarilo, už samozrejme, môže zhodnotiť len ten, kto sa ich prípadne zúčastní. :)

Ak si teda prajete navštíviť jeden z kurzov vedomej tvorby reality, či už SILA ROZHODNUTIA, alebo KÓD DOKONALOSTI, stačí len použiť prihlasovací formulár pre jednotlivé mestá a dátumy, priamo tu, na stránke https://matrixenergie.sk/seminare.

Výnimočne som zaradil do svojho kalendára aj 2 termíny, v ktorých sa oba kurzy v mestách Košice a Brno uskutočnia bezprostredne za sebou, z čoho dôvodu sa v týchto dvoch mestách kurz SILA ROZHODNUTIA uskutoční vo štvrtok a piatok a ihneď na to sobota a nedeľa bude patriť programu kurzu KÓD DOKONALOSTI. Ide o malý experiment, ktorým vychádzam v ústrety prípadným záujemcom o oba kurzy, ktoré sa dajú takto absolvovať v jednom bloku a pričom, samozrejme, platí, že sa každý môže rozhodnúť prihlásiť hoci aj len na jeden z nich, podľa svojej vôle a uváženia.

Ďakujem Vám za Vašu láskavú trpezlivosť so mnou a teším sa na prípadné nové, či staronové stretnutia, milí priatelia. J

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie