Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
23. Nov 2022
close

Dodatočný termín kurzu "KÓD DOKONALOSTI" v Trenčíne

Informácia o ešte jednom termíne kurzu "KÓD DOKONALOSTI" v tomto roku.
Podarila sa mi radostná vec. Vzhľadom na rezervačné okolnosti, ktoré sprevádzali moje kurzy v jesenných termínoch a teda fakt, že mi z kapacitných dôvodov na nich nebolo dopriate sa stretnúť s viacerými mojimi priateľmi, hľadal som možnosti ako to, ešte pred začiatkom mojej viac mesačnej lektorskej pauzy, napraviť. Minulý týždeň, o čom svedčí aj môj predchádzajúci článok, to už vyzeralo tak, že sa naprávať nič nebude, lebo okolnosti s tým neboli v súlade, ale ako to už býva zvykom, nakoniec to opäť dopadlo presne v zhode s pôvodným plánom. ????
Práve som totiž zistil, že pre dátum 03.-04.12. mám možnosť ešte raz prísť do Trečína a usporiadať tam dodatočne jeden kurz "KÓD DOKONALOSTI". Neviem, nakoľko tento "last minute" termín bude v zhode s kalendárom prípadných záujemcov oň, v každom prípade sa to isto nedozviem, ak sa nespýtam. ????
A tak si touto cestou dovoľujem pozvať na definitívne posledný kurz kódovania v tomto roku v Trenčíne kohokoľvek, koho téma "KÓD DOKONALOSTI" zaujíma a zároveň mi dovolí byť ňou jeho, či jej sprievodcom. Ak sa neprihlási nik, bude to v úplnom poriadku, lebo je zrejmé, že ľudia už majú pred koncom roka iné záujmy, ako navštevovať moje kurzy. Naopak, ak sa predsa len niekto nájde, budem sa tešiť, že v tomto predsviatočnom čase budem môcť byť pritom, keď sa spoločne ešte raz vydáme v ústrety tej SILE, v ktorej strede sú sviatky neustále. ????
 
Dovoľujem si zdieľať aj link, kde sa dá na kurz prihlásiť a ak si myslíte, že by niekto z Vašich kamarátov, či známych mohol mať o tento kurz záujem, budem sa tešiť, ak ho s nimi budete zdieľať. ????
 
A tu je už daný link, prípadne stačí len kliknúť na sekciu "semináre a kurzy" na stránke, kde práve čítate tento článok. :)
Kurz "KÓD DOKONALOSTI" - Trenčín 03.-04.12.
https://matrixenergie.sk/seminare/235-kod-dokonalosti-trencin
 
Veľmi pekne ďakujem.