Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
10. Aug 2022
close

Nové termíny kurzov pre jeseň 2022

Technické informácie smerom k mojim novým dátumom kurzov a obvyklý prejav mojej vďaky v podobe 3 darčekov, ktoré môžete nájsť na konci tohto textu, ak si tak budete priať. ????

Celé leto som bol veľmi aktívny a to vďaka tomu, že ste boli takí láskaví a naplnili do posledného miesta všetky moje kurzy, ktoré som pre koniec jari a začiatok leta tohto roka vypísal. Mal som na nich možnosť zažiť krásne chvíle a verím, že tí z Vás, ktorí sa oboch kurzov zúčastnili, ste si z nich odniesli to, po čo ste prišli.

Ihneď ako som v polovici júla ukončil posledný vypísaný kurz, vydal som sa do hudobného nahrávacieho štúdia, ktoré som mal na jeden týždeň, spolu s tým najlepším zvukárom vo vesmíre ????, rezervované, aby som do sveta vyslal svoju správu vo forme úplne nového kódovacieho kurzu. Nazval som ho KÓD DOKONALOSTI a zhmotnil v ňom všetko, čo vzišlo z 10 rokov mojej praxe lektora seminárov vedomej tvorby reality a 48 rokov môjho pobytu v nej. ????

Na rozdiel od ostatných dvoch jednodňových kurzov, ktorých témou je ENERGIA ŽIVOTA a HOJNOSŤ A PROSPERITA, je KÓD DOKONALOSTI dvojdňový a pripravil som ho, mysliac na všetkých tých, ktorí sa mali v úmysle zúčastniť mojich klasických seminárov level 1 a level 2 a akosi to nestihli v čase, keď som ich organizoval. Mojim úmyslom bolo pripraviť a do dvoch dní vtesnať kľúčové informácie a cvičenia, ktoré dokážu byť užitočné v smere vedomej tvorby reality, ba dokonca aj čosi viac, keďže som pri jeho príprave zohľadnil aj možnosť, že sa ho zúčastnia aj tí z mojich priateľov, ktorí už moje semináre aj ostatné kurzy navštívili. Urobil som všetko preto, aby aj ich prípadná účasť na ňom bola osviežením a prípadne aj obohatením, bez ohľadu na to, čo všetko sme už spoločne mali možnosť spolu zdieľať a zažiť. Po nahratí tohto kurzu dnes už viem, prečo neprišlo na vydanie knihy s touto témou a tým, ktorí sa ho zúčastnia, to možno po jeho absolvovaní zrejmé bude tiež. Nuž, uvidíme. ????

Uvedomujúc si, že s niekým viac rezonuje potreba vyladenia v smere jeho energetických dejov v tele, či možnosť zmeny osobných nastavení v smere hojnosti a prosperity, dovolil som si do mojej jesennej ponuky termínov zaradiť všetky tri kurzy vo vyváženom množstve a poradí.

Verím, že ich program bude užitočný v smere kvality nášho bytia, ktorá je výrazne ovplyvnená prípadným nedostatkom ENERGIE ŽIVOTA, a že i v smere našich životných okolností viažucich sa k HOJNOSTI A PROSPERITE, dokážeme preladením našich podvedomých programov, si do života pozvať to, po čom tak túžime. Program oboch jednodňových kurzov s týmito témami som pripravil s mojim najlepším svedomím tak, aby boli užitočným nástrojom pre každého prípadného záujemcu o svoje vlastné pre-kódovanie.

Nuž a ten tretí, dvojdňový kurz, zvaný KÓD DOKONALOSTI ponúkam tým, ktorí si myslia, že by im jeho téma mohla byť k úžitku. Dovolím si nenapísať nič viac a len nechať na každého vlastnom pocite, či ma obdarí svojou dôverou, alebo nie. Nech to bude tak, či tak, vopred každému za jeho už len zváženie, ďakujem. ????

Všetky tri kurzy sú otvorené a pripravené tak, aby sa ich mohol zúčastniť ktokoľvek, bez ohľadu na svoje doterajšie poznanie, alebo bez nutnosti sa v minulosti zúčastniť na akomkoľvek inom kurze či seminári. Postupy a nástroje, ktoré sú súčasťou kódovania všetko zabezpečia tak, že každý človek, ktorý sa ho zúčastní, zvládne všetko s veľkou ľahkosťou a opäť si dokonca trúfam predpokladať, že budeme spoločne svedkami nečakaných a radostných zážitkov. ????

Dovolím so to zhrnúť.

V utorok, dňa 16.08. budú na mojej webovej stránke https://matrixenergie.sk/seminare zverejnené termíny pre každý kurz kódovania.

A síce:

Kód – Energia života – pre každého, kto má záujem o to, aby sme spoločne urobili zmenu v jeho podvedomých nastaveniach tak, aby esencia životnej energie nebola limitovaná jeho predchádzajúcimi programami a bola doplniteľná kedykoľvek to bude potrebné.

Kód – Hojnosť a prosperita – pre každého, kto stojí o to, aby sa v jeho podvedomých programoch uskutočnila reinštalácia tých častí, ktoré hojnosť a prosperitu v živote nielenže neblokujú, ale naopak podporujú a usmerňujú. Pričom dopad tohto procesu sa vzťahuje na VŠETKY aspekty hojnosti a prosperity, teda i tých o ktorých niekedy ani netušíme.

Kód dokonalosti – pre každého, kto si myslí, že sa ho daná téma môže týkať, a kto je pripravený pripustiť, že človek a dokonalosť môžu v súlade písať príbeh svojej reality. A to absolútne DOSLOVA a v každom aspekte nášho bytia.

To je všetko, v utorok ráno 16.08. budú dané termíny online, ak sa prihlásite, budem poctený a rád, ak nie, bude to znamenať, každý máme po čom túžime, a že niet viac čo hľadať, čo bude isto výborné tiež. ????

Ďakujem Vám za Vašu dôveru, ktorou ma celé tie roky obdarovávate, priatelia. ????

P.S. Ako to mávam vo zvyku, pri príležitosti vypísania nových termínov, dovoľujem si podeliť sa s radosťou z toho všetkého aj s mojimi priateľmi. A tak, prosím, prijmite odo mňa možnosť, aby som 3 z Vás pozval na moje 3 druhy kurzov ako svojich hostí, teda pro bono. Ak si prajete byť medzi nimi, stačí, ak do komentárov na Facebooku https://www.facebook.com/matrixenergie, pod príspevkom, kde sa nachádza tento oznam, napíšete, ktorého kurzu by ste mali chuť zúčastniť a ja si pre každý z nich vyberiem jedného z Vás, teda spolu troch, ktorého meno si dovolím práve v utorok 16.08. verejne oznámiť a následne mi bude cťou sa s Tebou/Vami stretnúť tam, kde si to budeš/te priať.

Teda, stačí jednoducho do komentárov pod týmto článkom napísať buď KÓD DOKONALOSTI, či KÓD – ENERGIA ŽIVOTA, prípadne KÓD – HOJNOSŤ A PROSPERITA podľa Vášho výberu.

A dovolím si ešte poznamenať, že prípadné Vaše zdieľanie tohto textu, možno privedie k týmto možnostiam aj niekoho iného z Vašich priateľov. ????

Ďakujem, že mi to všetko umožňujete, priatelia.

Kristián Tino Beňo

www.matrixenergie.sk

www.instagram.com/matrixenergie