Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
23. Júl 2020
close

Nové termíny seminárov pre druhú polovicu roka 2020

Rok plný zmien, ktorým ten s číslovkou 2020 bezpochyby je, nám všetkým priniesol veľa možností k tomu, aby sa veci mohli diať v našich životoch inak. Nedovoľujem si vyhlásiť, či lepšie, alebo horšie, lebo toto rozhodnutie je na každom z nás. V každom prípade som zaznamenal aj v mojej lektorskej praxi, že semináre a nové kurzy, ktoré som začal v tomto roku ponúkať, boli naplnené niečím výnimočným, čo nedokážem úplne slovom vyjadriť. A to rok ešte ani nie je na svojom konci. Som nesmierne zvedavý, čo nám prinesie jeho druhá polovica, ktorá už zopár dní beží a v ktorej by som rád ponúkol ešte zopár možností navštíviť moje semináre a kurzy tým z Vás, ktorí to dosiaľ nestihli, alebo to jednoducho až teraz majú vo svojom pláne. Preto si Vás dovoľujem informovať, že zostávajúci plán mojej lektorskej práce pre druhú polovicu roka 2020 a jeho podrobný program bude zverejnený v priebehu najbližšieho utorka 28.07. na stránke http://matrixenergie.sk/seminare

V priebehu mesiacov september až december si dovolím ponúknuť už len 4 termíny môjho základného seminára level 1 – Matrix a vedomé bytie, 3 termíny seminára level 2 – Matrix K.O.T.A.M., na ktorom je téma vedomej tvorby reality posunutá do roviny, za ktorou, z môjho pohľadu, už nemám čo ďalej s ostatnými zdieľať. Preto v tomto smere už žiadne nové semináre nepribudnú. Kto sa už Matrix K.O.T.A.M. zúčastnil, isto vie, prečo tomu tak je. 

Pre zopár týždňami som mal možnosť po prvýkrát predstaviť a v ďalších reprízach zopakovať, môj nový okruh inšpirácií, ktorými sa stali kódovacie kurzy KÓD – ENERGIA ŽIVOTA a KÓD – HOJNOSŤ A PROSPERITA, v ktorých v novom jednodňovom formáte spoločne konáme kroky k tomu, aby sme v našich podvedomých programoch napravili prípadné informačné deformácie, ktoré sú často príčinou nášho životného diskomfortu, ako i účinnými rušičkami našej vedomej tvorby reality (kvantovania). Podľa doterajších reakcií ich účastníkov to vyzerá tak, že moje rozhodnutie s touto činnosťou začať bolo zmysluplné. Viac informácií o nových 6 termínoch oboch nových kurzoch, môžete od 28.07. nájsť tiež na stránke http://matrixenergie.sk/seminare

Stále platí, že semináre, ako aj nové kódovacie kurzy sú adresované tým z Vás, ktorí si myslíte, že by som Vám v smere možností nastavenia kvality života mohol byť zdrojom inšpirácie. Nič vopred nesľubujem, s výnimkou toho, že urobím všetko preto, aby ste prípadnú návštevu mojich podujatí vo svojom živote zhliadli ako zmysluplnú a čas i vynaložené prostriedky označili ako dobre investované.
A len pre stručnosť a prehľad, pre koho sú jednotlivé semináre a kurzy určené.

Semináre vedomej tvorby reality

Level 1 - Matrix a vedomé bytie – pre každého, kto si túži procesy jeho zväčša podvedomej tvorby reality preniesť do jej vedomej úrovne.

Level 2 - Matrix K.O.T.A.M – pre každého, kto už absolvoval seminár level 1 a to, čo sa ňom dialo, ho zaujalo tak, že má vôľu spoznávať to všetko ešte viac. A zároveň dokáže uniesť aj fakt, že aj Ja SOM a Ja MÁM, môže byť posunuté do ďalšej úrovne, a že kvalita kvantovacích podmienok môže rásť tiež.

Kódovacie kurzy

Kód – Energia života – pre každého, kto už absolvoval niektorý môj seminár vedomej tvorby reality, a kto má záujem o to, aby sme spoločne urobili zmenu v jeho podvedomých nastaveniach tak, aby esencia životnej energie nebola nimi limitovaná.

Kód – Hojnosť a prosperita – pre každého, kto už absolvoval niektorý môj seminára vedomej tvorby reality, a kto stojí o to, aby sa v jeho podvedomých programov uskutočnila reinštalácia tých častí, ktoré hojnosť a prosperitu v živote nielenže neblokujú, ale naopak podporujú a usmerňujú.

To je všetko, v utorok 28.07. budú termíny online, ak sa prihlásite, budem poctený a rád, ak nie, bude to znamenať, že väčšina z nás už našla to, čo vo svojom živote hľadala, čo bude isto výborné tiež. A že za tým netreba ísť ďaleko, to isto každý z nás vie už dnes.

Ďakujem Vám a ďakujem Správcovi vesmírnych záležitostí za to, že to všetko smiem. :)

Kristián Tino Beňo
www.matrixenergie.sk
www.instagram.com/matrixenergie