Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
7. Máj 2020
close

Za oponu reality mysle

Skutočne si myslíš, že informácie o iných dimenziách a živote v nich sú len fantazírovaním zopár šialených jednotlivcov? Ešte raz. Skutočne si to myslíš? Nuž, tak uvidíme, či tomu bude aj po prečítaní nasledujúcich viet. 

To, že niektoré veci nevidíme, hoci iní áno, je spojené s tým, o čom som písal v predchádzajúcom článku. Jednoducho náš mozog filtruje informácie, ktoré nie sú v kontexte jeho doterajších poznaní. To je veľmi častý, hoci nie jediný dôvod, ale práve s ním sa dnes trocha pohráme a pozrieme sa na to, či "firewall" našej mysle dokážeme bezpečným spôsobom obísť.

Nasledujúce cvičenie odporúčam absolvovať len tým z vás, kto máte záujem sa pozrieť jedným očkom za oponu „obvyklej reality“. Nie je v mojom úmysle kohokoľvek o čomkoľvek presviedčať, lebo mne je fakt jedno, čomu kto verí.  Prosím, vykonajte toto cvičenie, pre začiatok, vonku (bezpečnostné dôvody, ktoré tu nebudem rozpisovať) pod otvorenou oblohou. Ideálne niekedy v podvečer, alebo skoro ráno, keď Slnko svojim lúčmi ešte veľmi neoslepuje zrak.

Ležiac na lehátku, alebo v kresle, s tvárou smerujúcou k oblakom, najskôr zatvorte oči. V tom svete za vašimi viečkami sa sústreďte len na jeden jediný bod uprostred vašej hlavy. Predstavte si, akoby sa váš mozog „scvrkol“ do osamelej bodky a až na tú bodku vaša hlava zostala inak úplne prázdna. Niekoľko minút takéhoto sústredenia spôsobí, že sa utlmia obvykle fungujúce centrá vášho mozgu. Keď príde uvedomenie, že uprostred vašej hlavy je len tento jeden jediný bod, otvorte oči a zadívajte sa na nebo nad vami. Pozerajte sa a uvidíte, čo ste dosiaľ zväčša neboli schopní vidieť. Bude to trvať možno len sekundu, možno 5, prípadne ešte zopár chvíľ dlhšie, ale v každom prípade nahliadnete do toho sveta, o ktorom nám hovoria naše deti, či tí, ktorých označujeme za bláznov.

K čomu to všetko? K ničomu, alebo k mnohému. Ako kto chce, prípadne odmieta. 

Ďakujem vám za láskavú pozornosť a čas, priatelia.

P.S. Tentokrát som skutočne veľmi zvedavý, čo si za oponou svojej obvyklej reality mysle uvidel/a práve Ty! Prosím, napíš to do komentárov na Facebooku, ak cítiš, že chceš a smieš.  Ešte raz ďakujem.

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie

www.facebook.com/matrixenergie