Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
21. Apr 2020
close

Medovníky v oblakoch

Neveríš, že je to možné? Nech sa páči, presvedč sa. Myslím, že by sa to mohlo niektorým z vás veľmi páčiť. :)

Kde je tvoja pozornosť, tam je tvoja energia. Toľkokrát opakované slová, ktoré isto každý z nás počul veľmi veľa krát, možno ale nie vždy si plne uvedomujúc ich praktický význam. Dané poznanie, ktoré je potvrdené viacerými experimentálnymi meraniami, môžeme zjednodušene chápať tak, že na čo sa pozeráme, toho sa v energetickej rovine stávame súčasťou a toto spojenie nás navzájom ovplyvňuje. Je samozrejmé, že to „pozeranie sa“ nemusí mať len podobu upretého zraku, ale kľudne to môže byť len náš „vnútorný pohľad“, teda pomyslenie na niečo, či niekoho.

Toto sú veľmi dôležité mikropoznania, ktoré treba zohľadniť pri činnosti zvanej vedomá tvorba reality, ktorá je hlavným motívom mojich článkov, seminárov a najnovšie aj kódovacích kurzov vedomia. Jedna vec je ale o niečom čítať, druhá mať po ruke okamžitú možnosť sa o tom presvedčiť na vlastné oči, aj keď práve tie nás veľmi často klamú najviac. Napriek tomu si vás dovolím inšpirovať, aby ste sa práve za pomoci svojho zraku presvedčili, akú máte moc, a ako dokážete svojim energetickým systémom formovať hmotu, teda i to, čo zvykneme nazývať každodennou realitou.

Súčasné príjemné jarné dni sú pre tento jednoduchý experiment ako stvorené. Potrebovať budete seba, kreslo v ktorom sa dá ležať a oblohu, ktorá bude vašim projekčným plátnom. Ideálnymi podmienkami sú tie, počas ktorých nie sú na oblohe ťažké mraky, ale len ľahký oblačný opar, kedy to vyzerá tak, akoby niekto nad nami potrhal kúsky cukrovej vaty a porozhadzoval ich ledabolo po nebi. Čím je totiž hustota mračien nižšia, tým rýchlejšie sa veci budú diať a bude potrebné menej vašej energie. A teraz sa už môžete pustiť rovno do toho.

Pohodlne si ľahnite vo vašom kresle s tvárou upretou nahor, na ľahko oblačnú oblohu a zopár chvíľ len hľaďte na jej vybratú časť. Príprava procesu, teda energetické prepojenia sa s tým, na čo upierate svoju pozornosť, vám zaberie skutočne len zopár chvíľ. Následne do ktoréhokoľvek ľahkého obláčiku nad vami, umiestnite vo svojej predstave akýkoľvek geometrický útvar, či už kruh, obdĺžnik, štvorec, trojuholník, alebo hoci aj srdce, hviezdu, či zložitejší tvar kvetu života. Pre gazdinky, ktoré sa venujú pečeniu to určite bude veľmi ľahké vykonať, lebo si len predstavia, akoby do rozvaľkaného cesta vtlačili formičku, ktorou z neho vykroja požadovaný tvar medovníka.

Prosím, držte svoju predstavu TVARU spojenú s upretým pohľadom na oblohu niekoľko desiatok sekúnd, lebo okamžité vedomé „krájanie“ vodnej pary, ktorou každý oblak je, vyžaduje dosť okamžitej energie, ako to sami uvidíte. Ste na to v tej chvíli sami, takže buďte len trošku trpezliví a vytrvalí. Odmenou vám bude poznanie, že ste schopní svojou pozornosťou ovplyvňovať tvar ľahulinkých mračien a medzier v nich, čím získate malú ukážku toho, akú obrovskú silu má vaša energetická sústava bytia.

Samozrejme, neznamená to, že človek (jednotlivec) má moc nad vetrom, či dažďom, lebo tie sú súčasťou komplexnejších systémov, ktorých kvalitu ovplyvňujú „dohody“ mnohých iných prvkov a fragmentov vedomí. Ak ale uvidíte, čo dokážete sami za seba v takom malom nebo-oblačnom meradle, možno vás bude oveľa viac zaujímať, ako sa toto poznanie dá preniesť do vašej obývačky, či pracovne.

To všetko môžeme, ale nemusíme nič. Preto ak cítite, že to hore opísané sa vás netýka, je to v úplnom poriadku, stačí to len nechať pretiecť pomedzi svoje dlane tým, ktorí to cítia inak.

Ďakujem vám za vašu láskavú pozornosť i pochopenie.

P.S. Ak opíšete do komentárov na Facebooku, prípadne i príložíte foto-dokumentáciu svojich „formičiek“, ktoré ste tam "hore" otlačili, budem isto nie jediný, kto sa veľmi poteší. Vopred ďakujem. :)

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie
www.instagram.com/matrixenergie