Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
12. Dec 2019
close

Termín vypísania nových seminárov a kurzov

Veľmi rezko sa blíži záver ďalšieho kalendárneho roka nášho života a ja si dovoľujem prísť, opäť ešte raz, s informáciou o tom, kedy a kam plánujem prísť a osobne predstaviť tému vedomej tvorby reality tou formou, ktorú považujem za najzrozumiteľnejšiu a prakticky okamžite uplatniteľnú. Bude to už ôsmy rok mojej lektorskej práce a jej program bude zverejnený v priebehu najbližšieho utorka 17.12. na stránke http://matrixenergie.sk/seminare

V priebehu mesiacov február až máj si dovolím ponúknuť 6 termínov môjho základného seminára level 1 – Matrix a vedomé bytie, 4 termíny seminára level 2 – Matrix K.O.T.A.M., na ktorom je téma vedomej tvorby reality posunutá do roviny, za ktorou, z môjho pohľadu, už niet sa čo ďalej učiť. Preto v tomto smere už žiadne nové semináre nebudete odo mňa viac vidieť, ani počuť. J

Moja práca sa ale napriek tomu posúva ďalej, ale už v spojitosti s trocha inými možnosťami. Pripravil som totiž 2 nové kódovacie kurzy a 4 termíny v mojom pracovnom kalendári nového roka pre každý z nich, ktorých témou bude KÓD – ENERGIA ŽIVOTA a KÓD – HOJNOSŤ A PROSPERITA. V novom jednodňovom formáte týchto kurzov budeme využívať rôzne nástroje k tomu, aby sme urobili v našich podvedomých nastaveniach zmeny, ktoré nám nebudú viac brániť v tom, aby sme žili svoj život v jeho energetickej plnosti, rovnako ako tak hojnosti a prosperite. Viac informácií o oboch nových kurzoch, ako ja pôvodných seminároch vedomej tvorby reality, môžete nájsť tiež na stránke http://matrixenergie.sk/seminare

Stále platí, že semináre, ako aj nové kódovacie kurzy sú adresované tým z Vás, ktorí si myslíte, že by som Vám v smere možností nastavenia kvality života mohol byť zdrojom inšpirácie. Nesľubujem Vám, že sa Vaše životy zmenia návštevou seminára, ako to občas niekde býva, lebo by som si pripadal smiešne, ale sľubujem, že informácie a nástroje, ktoré Vám budú na seminároch odovzdané, Vám budú výrazne nápomocné, ak budete o zmenu skutočne Vy sami stáť. Preto príďte, prosím, len vtedy, ak fakt cítite, že máte prísť, lebo len tak to bude mať celé zmysel.

A len pre stručnosť a prehľad, pre koho sú jednotlivé semináre a kurzy určené.

Semináre vedomej tvorby reality

Level 1 Matrix a vedomé bytie – pre každého, kto si túži procesy jeho zväčša podvedomej tvorby reality preniesť do jej vedomej úrovne.

Level 2 Matrix K.O.T.A.M – pre každého, kto už absolvoval seminár level 1 a to, čo sa ňom dialo, ho zaujalo tak, že má vôľu spoznávať to všetko ešte viac. A zároveň dokáže uniesť aj fakt, že aj Ja SOM a Ja MÁM, môže byť posunuté do ďalšej úrovne, a že kvalita kvantovacích podmienok môže rásť tiež.

Kódovacie kurzy

Kód – Energia života – pre každého, kto už absolvoval niektorý môj seminár vedomej tvorby reality, a kto má záujem o to, aby sme spoločne urobili zmenu v jeho podvedomých nastaveniach tak, aby esencia životnej energie nebola nimi limitovaná.

Kód – Hojnosť a prosperita – pre každého, kto už absolvoval niektorý môj seminára vedomej tvorby reality, a kto stojí o to, aby sa v jeho podvedomých programov uskutočnila reinštalácia tých častí, ktoré hojnosť a prosperitu v živote nielenže neblokujú, ale naopak podporujú a usmerňujú.

To je všetko, v utorok 17.12. budú termíny online, ak sa prihlásite, budem rád, ak nie, budem rád rovnako, verte mi, lebo to bude znamenať, že už sa všetci blížime do fázy, kedy nebude viac treba externých rád, či inšpirácií, lebo sa všetci vrátime do stavu, ktorý je nám vlastný a prirodzený, a v ktorom naplno pochopíme, že to „vonku“, je len odrazom toho, čo je „vo vnútri“.

Ďakujem Vám a ďakujem ZDROJU za to, že to všetko môžem. J

 

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie