Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
10. Sep 2019
close

Kvantuj, čaruj, modli sa, či potencuj

Ak ste sa niekedy stretli s homeopatiou, tak ste isto počuli slovo potencovanie. Ak ste sa stretli s tzv kvantovaním, tak je Vám známe kvantovanie. Ale možno aj odrábanie, porábanie, prikliatie, či odkliatie Vám nie sú úplne slová neznáme. Čo majú všetky spoločné? Jednoduchú vec, opisujú rituály, ktorými sa človek snaží urobiť niečo pre niečo a za asistenta si pritom berie akúsi „silu“, ktorá je schopná danú vec „zariadiť“. Tej sile sa zvykne dávať mnoho mien, má z nášho pohľadu viacero podôb, čo je tiež skutočnosť nie zanedbateľná, ale nie o tom je tento text.

Rád by som ním poukázal na fakt, že nemusíme byť „študovaným“ homeopatom, kvanterom, šamanom, či čarodejom, aby sme dokázali využiť potenciál nášho VEDOMIA, jeho schopnosti UVEDOMENIA a následného ZHMOTNENIA toho, čo je na začiatku jednoduchou myšlienkou. Kľúčovým prvkom nie sú totiž tie rituály, techniky, lektvary, či potencované kúsky sacharózy, ale to, kto s nimi pracoval, akú intenzitu mal jeho myšlienkový tvar a či v akej intenzite prišlo k prepojeniu sa s tou „silou“, v ktorej kompetencii je súlad energie a hmoty. Nuž a konečne sme pri hlavnej časti môjho dnešného článku.

Prosím, skúste sa zamyslieť, prečo robíte vo Vašom živote to, čo práve robíte. Bez ohľadu na to, čo tým robením mám ja, alebo Vy na mysli. Len preto Vás o to prosím, aby ste skontrolovali, či sa Vaša odpoveď zhoduje s mojou predpoveďou toho, čo by ste mi odpovedali. J Lebo viem, že nech robíme čokoľvek, robíme to preto, aby sme na konci z toho mali nejaký pocit. Platí to pre VŠETKO, lebo na konci akejkoľvek ľudskej činnosti je POCIT. Ak namietate, že nie, že niečo robíte jednoducho zištne, za peniaze, tak aj tie sú len prostriedkom k vyvolaniu nášho pocitu. Takže, moja dnešná inšpirácia je.

Nech idete urobiť čokoľvek, využite svoju schopnosť predpokladať/vymodliť si/vyčarovať/nakvantovať a skôr ako to urobíte, vystrite pred seba ruku a nahlas vyrieknite: „Moje bytie je milosť, môj skutok radosť. V súlade so silou všetkého prepúšťam, čo je nepotrebné a vítam veci nové dokonalé. Tak sa teraz dej.“ Urobte to s plným uvedomením si týchto slov, lebo to je kľúč, nie tie kecy okolo. :) Kľudne tým môžete začať prípravu Vašich raňajok, umytie si zubov, či zapitie dennej dávky liekov. Uvidíte sami, či to bude mať význam, lebo kto neskúsil, ten nevie posúdiť. 

To je všetko, ostatné slová prepúšťam, za Vašu pozornosť ďakujem. J

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie