Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
17. Apr 2019
close

Môj čas

Kontroverzný. Tak sa bude asi veľa čitateľom zdať nasledujúci text. Ak tomu tak bude, prosím o pochopenie a jednoduché zatvorenie článku na jeho konci. Určite nemám v úmysle, aby som komukoľvek svojou prácou spôsobil nepríjemné pocity, ale vylúčiť to nedokážem. Žijeme totiž stále v systéme, ktorý nemá v obľube odlišnosť a vlastne sa jej až bojí. Ak sa ale tento pocit práve Vás netýka, možno stojí za úvahu, dať tomu, čo nasleduje, aspoň malú šancu. Vopred za to ďakujem. J

Nikto normálny, kto je chorý, po tom vyslovene netúži. Zväčša ani nikto nie je tým, kto by si svoju chorobu zámerne „vytvoril“ a dokonca, často za ňu, v kontexte jeho súčasného života (vtelesnenia), vôbec ani nemôže. Niekedy o tom napíšem viac, Vy, kamaráti moji zo seminárov isto viete, čo mám tým na mysli. To platí násobne viac vtedy, ak ide o ochorenie také, ktoré zvykneme označovať ako nevyliečiteľné. Práve v jeho „nevyliečiteľnosti“ sa skrýva často odkaz, o ktorý tu vlastne ide. Samozrejme, za nevyliečiteľné sa považovali ešte pred pár desiatkami rokov i diagnózy, ktoré dnes dokáže medicína vyriešiť „alopaticky“ ľavou zadnou. Je to, myslím, jeden z dôvodov prečo sú na vzostupe práve iné, často nové ochorenia, na ktoré ešte dnešná medicína akosi nestačí a v určitej chvíli posiela pacienta domov s dovetkom, že zázraky sa dejú, a ktovie či sa jeden neudeje práve teraz.

Nasleduje zväčša už len paleatívna starostlivosť a od ľudí, ktorí sa dostanú do tohto štádia dávajú ruky preč často aj ľudoví liečitelia, či iní alternatívci, pričom argumentujú „plánmi duše, božou vôľou“, či podobne. Tým nechcem povedať, že to, čo robia je nesprávne, lebo ono v podstate nie je nesprávne absolútne nič. Nuž, nemám tu priestor, aby som opäť v celej šírke rozviedol moje vnímanie súvislostí o tom, vyššie napísanom. Rád by som Vašu láskavú pozornosť nasmeroval niekam, kde to celé neskončí len vo forme úvah, ale dáme tomu opäť i praktický rámec.

Ak teda, máte vo svojom okolí niekoho, kto je už pri konci svojej „cesty“, prípadne je jeho ochorenie také, že mu výrazným spôsobom obmedzuje jeho kvalitu života, dajte mu do rúk tento text, prípadne mu ho opakovane prečítajte, aby sa ho mohol naučiť naspamäť. Následne ho nechajte, aby touto formou prehovoril či už nahlas, alebo v duchu a kľudne to zopakoval podľa svoje potreby, či do momentu, kedy bude VEDIEŤ, že Ten, kto ho mal počuť, už ho počul. Pred tým, ako to urobí, je možné zvážiť vytvorenie špeciálnych podmienok pomocou „techniky svetelného reflektora“, o ktorej som písal v minulosti, alebo akoukoľvek formou, ktorá napomôže k rozšíreniu vedomia daného človeka.

K napísaniu daného textu som bol inšpirovaný a nie som teda ničím viac, ako len tým, kto ho prepísal do slov. Daný text znie:

„Ja som a ja rozumiem tomu, čo teraz so mnou je. Prijímam odkaz a toto je moja odpoveď. Moje ja s Tebou je opäť v súlade. Je koniec starého a nové vstáva vo svetle. Ja som Tebou a do nového tela sa opäť rodím. S vďakou za pridanú možnosť, som pripravený ďalšie úlohy plniť. Slávou svojho svetla tento svet naplním. Tak sa dej, s Tvojou vôľou teraz až naveky.“

V intímnom tichu svojho bytia môžeme totiž urobiť takúto dohodu. Sami so sebou, sami v spojitosti s Ním. Ide o akési odovzdanie sa niečomu novému, čo je nevyhnutné, aby sme začali plniť, vďaka čomu sa rozšíri časová os nášho terajšieho bytia. Mám ešte doplniť, že toto plnenie je nutné začať ihneď činiť. Kľúč k nemu sa nachádza v texte a v tom, čoho bude následne daný človek svedkom, je zbytočné sa mňa pýtať na to, čo ním je. Viem, že už nemám nič dodávať, lebo o to sa postará už ON. To je všetko. Viem, že sa dotknete veľkej moci.

Prosím, pamätajte, že toto cvičenie nemá nahradiť akúkoľvek lekársku starostlivosť. Naopak, bude výborné, ak bude v jej súlade, lebo i ona dokáže zázraky a často je prítomná pri našom opätovnom prebudení. Medicína totiž lieči a v spojení so SILOU i uzdravuje.

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť.

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie