Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
6. Mar 2019
close

Rituál hojnosti a radosti

Téma materiálnej hojnosti je niečo, čo sa dotýka každého z nás, kto žijeme v systéme, kde niekto kedysi vymyslel monetizáciu energetickej výmeny. A je len na každom z nás, akou formou ju do svojho života prijmeme, prípadne, či sa rozhodneme žiť úplne mimo jej dosah. I keď neviem, či to je ešte vôbec aspoň teoreticky možné. V každom prípade, rád by som sa s Vami podelil o jeden účinný prostriedok, ktorým dokážeme v tomto smere veľké veci, pričom jeho jednoduchosť Vás možno až prekvapí. Nebudem tu opäť rozoberať princípy, na ktorých je založená funkčnosť, lebo tie sú zväčša všetkým už známe. Rovno prejdem k meritu veci.

Čítal som už veľa návodov od veľa rôznych autorov, lektorov, či motivátorov, ktoré IM fungujú na pritiahnutie materiálneho bohatstva. Neviem, do akej miery sú funkčné i pre ostatných, v každom prípade, isto stoja za vyskúšanie, ak to tak cítime. Moja rada bude trocha z iného súdka, ktorý vyvstáva z pozorovania nielen môjho bezprostredného sveta. Myslím, že som už v minulosti na túto tému napísal i článok, kde som ozrejmil základný energetický náboj, ktorým dokážeme vyvolať lavínu hojnosti.

Áno je ňou naša ŠTEDROSŤ k sebe, k ostatným, ba dokonca i k prírode, či neživej časti našej reality. Následný rezonančný efekt sa postará o to, že podmienky k štedrosti začnú naberať na intenzite, teda, že subjekt, ktorý danú frekvenciu vyvoláva, teda my, je smerovaný k okolnostiam, ktoré mu prinášajú ďalšie možnosti byť ešte štedrejším. Jednoducho, naďalej bohatne. Lenže, ako to my ľudia občas vieme, aj takéto jednoduché principiálne poznania dokážeme účinne energeticky „spestriť“. Totiž, niekedy, keď sa snažíme svojou štedrosťou zahrnúť iných, čakáme, kedy iní začnú zahŕňať nás. Očakávame okamžitý recipročný výsledok našich krokov a sme Z Ú F A L Í, keď sa nedostavia v podobe, akou sme ich očakávali. Pre moju snahu písať krátko a pokiaľ možno výstižne, nebudem to ďalej rozvádzať.

V každom prípade, prosím, zvážte aplikovanie tejto mojej rady. Vymyslite si spôsob, akým budete obdarovávať iných tak, aby v žiadnom prípade neprišli na to, že za tým stojíte Vy. Môže ísť o skutočné materiálne i nemateriálne „maličkosti“, dôležité je, aby ste darovali niečo, čo, predpokladáte, že u daného človeka vyvolá pocit momentálnej HOJNOSTI, RADOSTI, či možno až nadšenia a zároveň sa NIKDY nedozvie, kto je jej autorom. Pretože tak nebude mať možnosť, aby nám náš dar opätoval a naše konanie tak aspoň z časti bude zbavené sebeckých pohnútok, ktoré sú častým energetickým blokom takýchto situácií.

No a pre zachovanie podmienok rezonančnej akcie-reakcie sa bude o energetické vyrovnanie „musieť“ postarať Vesmír. A to sa stane úplne BEZ VÝHRAD a celkom isto, ak dokážeme pripustiť, že Správca tohto Vesmíru by mohol vedieť, čo nám urobí SKUTOČNÚ radosť a akou formou sa k nám má dostať PRAVÁ hojnosť. Ešte raz si, prosím, prečítajte vetu, ktorá predchádza tejto. Máte? Výborne. Už nemusíte ísť na žiaden kurz o tajomstvách myslenia bohatých, lebo o Vaše obohatenie sa postará Správca všetkého hnuteľného a aj nehnuteľného Vesmírneho majetku.

Prajem Vám krásny deň.

 

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie