Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
22. Nov 2018
close

Informácie o vypísaní nových termínov seminárov

Novinky i darčekové prekvapenie. J:)

Milí priatelia a fanúšikovia tejto stránky.

Ostatné 2-3 týždne som trávil čas prípravou na to, aby som už čoskoro mohol uverejniť nové termíny mojich seminárov pre mesiace január – apríl roku 2019. Stane sa tak, ako je napísané na foto nižšie, teda v podvečer 28.11. Ak sa nájde niekto, kto by si prial ísť so mnou na stretnutie s tichom ľudskej duše, teda kto by chcel zažiť vedomé tvorenie reality v skupine, s mojou drobnou asistenciou, budem veľmi poctený ak sa na niektorý z termínov prihlási po danom dátume tu: http://matrixenergie.sk/seminare Na budúci rok sa veru začne už 7. rok mojej vedomej aktivity v smere organizovania stretnutí o téme, ktorá sa dnes už stala hashtagom sveta „alternatívy“. J Som nesmierne rád, že som mal a stále mám možnosť byť toho všetkého súčasťou.

V komentároch pod spomienkovou fotografiou z ostatného seminára v Nitre, jedna z jeho účastníčok napísala: „Toto by mala byť povinná výbava každého človeka, hradená zdravotnou poisťovňou.“ Je to veľmi milé konštatovanie, no je fakt, že ten čas ešte nenastal a asi ani nenastane. Ale mne je to úplne jedno, keďže informácie o našich ľudských možnostiach a schopnostiach si nemusí nikto u nikoho kupovať na seminári. Stovky článkov, ktoré som za tie roky o téme „kvantovania“ napísal, verím, že pomáhajú všetkým tým, ktorí túžia žiť svoj život podľa svojich vedomých rozhodnutí. Moje kurzy sú určené pre tých, ktorí si to celé túžia zažiť naživo spolu s ďalšími bytosťami. A ako moje poďakovanie za Vašu priazeň a podporu, dovoľujem si, ako obvykle, umožniť „živý prenos“ i niekomu, koho máte radi a myslíte si, že by ste mu tým urobili radosť. 

Preto, prosím, prijmite moju ponuku 2 miest pro bono, teda bez nutnosti platby, pre ktorýkoľvek môj základný seminár Matrix a vedomé bytie, v ktoromkoľvek novom termíne, ktoré už o pár dní budú zverejnené. Zároveň Vás prosím, aby ste Vy spolu-rozhodli, kto to bude. Jedno miesto si dovolím dať k dispozícii niekomu, koho označíte v komentároch pod týmto článkom na Facebooku, druhé zase inému, koho označíte v jeho zdieľaní. V deň zverejnenia termínov si dovolím, na základe svojho pocitu, vybrať jednu osobu z oboch skupín (komentáre a zdieľania), ktorá dostane voľnú vstupenku, na ktorýkoľvek novo-vypísaný termín seminára. Napíšem jej meno do komentárov a zároveň budem mať tú česť jej i osobne napísať „prosím, prijmite moje pozvanie a príďte na výlet do sveta za zrkadlom“. J

A to je celé. Som Vám všetkým veľmi vďačný za to VŠETKO, čo činíte, priatelia. Teda, že sa zaujímate o moju prácu, ale hlavne za to, že svojim konaním prinášate SILU svojho bytia medzi nás všetkých a robíte tak život na Zemi lepším.

A nakoniec ďakujem TEBE, Alfe i Omege, vďaka ktorej to všetko my ľudia môžeme.

 

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie