Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
26. Jún 2018
close

Sila našej obete.

Ak by som, tak by som. Poznáte to, prosím? 


Denne tieto slová používame v podstate úplne všetci a pritom si neuvedomujeme, aký obrovský potenciál v sebe ukrývajú. Je tomu tak preto, lebo sme nimi „zaklínali“ sami seba už toľko krát, že energetický potenciál v nich naakumulovaný, dokáže skutočne zázraky. Teda, ak ho vypustíme a necháme zrealizovať jeho program. Ako? Ako obvykle, tááák jednoducho. :)

Mágia obety je v dejinách ľudstva dávno známa. Ale len málo z obetujúcich pozná jej skutočný význam. Nechcem Vás zdržovať širšími súvislosťami, len si dovolím vysvetliť jeden aspekt tohto procesu. Naplnenie našich snov, zámerov, či vízií, zvykneme stavať na piedestál našej pozornosti a sľubovať tej Sile, Vesmíru, Bohu, či Zdroju, že ak sa nám TO splní, tak my na oplátku niečo významné recipročne urobíme. 
A tou našou „obetou“ nemusí byť vôbec nejaký konkrétny čin smerujúci k energetickému vyrovnaniu akéhosi nášho dlhu. Tak to zväčša funguje vo svete cirkevných inštitúcií a preto im to vlastne poriadne nefunguje. Píšem, že nemusí, no môže, lebo tou skutočnou „podmienkou“ sú naše vnútorné sľuby konkrétneho činu, ktorý bude nasledovať, ak sa nám náš zámer, či túžba splní.

Teda, také to, "ak zbohatnem, dám ihneď výpoveď v práci", napríklad. Ak totiž vo svojom vnútornom svete, čokoľvek podmieňujeme i týmto smerom, v podstate neumožňujeme, aby sa náš zámer naplnil bezozvyšku. Teda, ak už sme takúto dohodu sami so sebou vykonali, stačí už len jedno. Naplniť tú dohodu a potom sa nebudeme stačiť čudovať, ako ľahko a rýchlo sa náš zámer dokáže udiať. A ak si vravíte, že aké nonsensy to sem píšem a prečo ľudí navádzam na to, aby dali výpoveď v práci, ako podmienku k naplneniu zámeru hojnosti, verte prosím, že to fakt žiaden nonsens nie je. Garantujem, že práca, ktorú by sme okamžite opustili v momente, keď zbohatneme, pre nás, tak či tak, tou správnou cestou k hojnosti isto nie je. :)

Teda, ešte raz. „Ak by som, tak by som“, treba jednoducho zmeniť na, „Tak by som, aby som“.

Viem, že takáto jednoduchá vec, ktorú je schopný vykonať úplne každý, bez ohľadu na to, či niekedy navštívil niekoho seminár, dokáže spôsobiť masívne zmeny v realite každého jednotlivca. A bol by som veľmi šťastný, ak by sa dostali informácie o nej k čo najviac ľuďom. Ak si to prajete tiež, dokážete v tomto smere veľmi veľa jednoduchým zdieľaním článku, lebo len vtedy sa zobrazí i ostatným Vašim priateľom.

Jednoducho, pošlite ďalej i dobré správy, ak si tak želáte, priatelia moji, lebo tých zlých má tento svet už dosť. :)

Ďakujem Vám a prajem, nech si užijete všetci leto tak, ako si myslíte, že by malo vyzerať. :)

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie