Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
15. Máj 2018
close

Vnímanie proroka.

Nasledujúce „cvičenie“ nemá za úlohu čokoľvek vyliečiť, naplniť peňaženku, či nám do života pritiahnuť vysnívaného partnera. Vlastne nemá žiaden "klasický" praktický význam a nedokážem ani vysvetliť, prečo si ho napriek tomu dovoľujem s Vami zdieľať. Pochopí ma len ten, kto ho vyskúša, lebo viem, že potom sa ma už nikto nebude na jeho zmysel pýtať. Tak, poďme na to.

2+2=4. Keď vyskočím, isto spadnem späť. Včera nie je dnes a mačka nie je pes. Za málo peňazí, málo muziky jest. 
Vieme predsa, kľudne i do kameňa tesať toto všetko a ešte oveľa viac môžeme. Čo ak to ale predsa je len všetko inak? Má zmysel spochybňovať niečo, čo bolo miliónkrát dokázané? Má zmysel vôbec spochybňovať čokoľvek, čo nám bolo inými povedané? Neponúkam odpoveď, len nabádam k zamysleniu. K niečomu inému si Vás dovoľujem vyzvať a na taký malý bizarný trip pozvať. 

Prosím, vykonajte to vtedy, keď je isté, že nebudete nikým a ničím rušení. Ak máte teda pár minút čas a ste sám, prosím, obzrite sa vôkol seba. Iste Vás obklopujú mnohé veci, ako nábytok, rôzne interiérové doplnky, možno dokonca aj rastliny. Mĺkvo tam ležia, či stoja, plniac si svoju úlohu, život nám zdobiť, či uľahčovať. S výnimkou rastlín, či domácich zvierat, sú všetky predmety neživé, no napriek tomu s nami píšu náš príbeh života a máme ich svojim spôsobom radi. Fajn. Potiaľto je to "jasné". Teraz prichádza tá “zvláštnejšia” časť. 

Prosím, obráťte Vašu úprimnú pozornosť na čokoľvek z toho, o čom som práve písal. A je úplne jedno, na čo. Pohár na stole, stojan na perá, či drobnú fialku v črepníku z Lídla. Na niekoľko minút sa o TO NAPLNO zaujímajte. Pozorujte, načúvajte, vnímajte, či ten kus plastu, kovu, alebo pár centimetrov rastliny je skutočne v úplnom “informačnom tichu”, alebo, či náhodou…….
Uvidíte, počujete, pocítite. Čo, o tom nemá zmysel písať. Lebo každý predmet/rastlina/zviera má svoj príbeh a Vy ste sa práve dostali do módu vnímania, aký patrí našim deťom, umelcom, či prorokom. Na čo Vám to bude? Hm, verím, že na toto fakt odo mňa nechce nik odpoveď….

Ďakujem, že ste mi/si dali šancu, priatelia.

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie