Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
10. Mar 2018
close

Praktická rada pre tých, ktorí majú v rodine niekoho s ťažkou chorobou.

Každý sme v našich životoch asi zažili moment, keď bol niekto z našich blízkych ťažko chorý. Mám na mysli ten stav, kedy prichádza na rad často i hospitalizácia a také to rodinné spoločné „lamentovanie“ a „vzdychanie“ nad osudom daného člena rodiny. Tie "povzdychy" sú často spojené s vibráciou, ktorá sa viaže na jeho stav a v podstate mu tak svojou pozornosťou konáme medvediu službu a chtiac, či nechtiac, upevňujeme existenciu daného disharmonického stavu, teda choroby. Ja viem, číta sa to neľahko, ale taká je skutočnosť.

V každom prípade, dovolím si s Vami zdieľať jeden veľmi jednoduchý návod, ktorým opäť dokážeme až zázraky. Je to „kvantovací“ prvok, upravený tak, aby bol vykonateľný kýmkoľvek, bez ohľadu na to, či sa zaoberá vedomou tvorbou reality, alebo nie. Preto, opäť len prosím kamarátov „vedomých tvorcov“, aby mali pochopenie pre túto možno až zložitú, no pre verejnosť iste prijateľnejšiu variantu „spoločnej“ podpory transformačného procesu.

Takže, namiesto toho, aby sme horekovali nad tým, aký osud toho „chudáka“ postretol a zbytočne trúsili poznámky o "viere", čí "dúfaní", že to nakoniec bude dobré, prosím, urobte toto. Keď budete pri lôžku, či kresle toho, ktorý práve čelí „nevôli“ okolností, položte naňho, alebo na jeho posteľ svoje ruky a hľadiac naň, vo svojom duchu sa, prosím, zaoberajte týmito slovami:

„Milujem Tvoju prítomnosť a 
Radosťou ma napĺňa Tvoje bytie 
Je úžasné vidieť Ťa plného/plnú sily 
A s vďakou vítam Tvoje úplné zdravie
Z hĺbky srdca za to Ď A K U J E M"

Napísal som, prosím „zaoberajte“ sa danými slovami preto, lebo to skutočne tak myslím. Teda, nestačí tie slová „verklíkovať“, ale sa nimi skutočne ZAOBERAŤ a preciťovať, čo sa v nás pritom deje. Kľudne to dajte za sebou i niekoľkokrát, kým budete schopní sa na dané slová „naciťovať“. A čím viac Vás toto vykoná, tým to celé bude mať intenzívnejší dopad. To je všetko a keď Vám „chorý“ následne povie, že pociťuje obrovskú úľavu, alebo ak sa dramaticky zmenia výsledky jeho krvných testov, či podobne, nie, nestal sa zázrak, to ste len využili svoju schopnosť smerom, ktorý so sebou nesie radosť a nie opačne. :)

Dôležité upozornenie: Prosím, toto konajte výhradne len vtedy, keď o to dotyčný človek požiada. Nie, keď si myslíte Vy, že by o to stál. Je to bezpečnostný prvok, ktorý nebudem teraz rozoberať, lebo som to už v minulosti urobil, ale je v celom procese veľmi, veľmi dôležitý.

Pre "praktickosť" toho celého, opisujem len ako to celé vykonať, nie prečo a ako to funguje. Pre tieto informácie, prosím, o prečítanie predchádzajúcich textov na tejto stránke, teda, ak ste to ešte nestihli.

A možno to stojí i za zdieľanie Vašim priateľom, lebo veľké veci sa touto jednoducho cestou dajú dať do pohybu.

Ďakujem Vám, že pomáhate robiť lepším svet sebe i tým, ktorí o to stoja.

Kristián Tino Beňo