Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
28. Feb 2018
close

Ďalšie energetické miesto a ešte niečo naviac.

Dovoľujem si dať na známosť, že je energeticky „naakumulované“ ďalšie miesto, tentokrát pri studničke Prelátka v obci Plasy pri meste Plzeň. Viac info tu: http://www.estudanky.eu/137-studanka-prelatka A ešte pár "technických" poznámok, ktoré považujem za veľmi dôležité. Prosím, nezabúdajme, že v momente, keď sa fyzicky nachádzame na danom mieste, je potrebné, aby sme sa „započúvali“ do svojich pocitov v úlohe ich "pozorovateľa". Jednoducho, prosím, na pár sekúnd venujme pozornosť svojmu „vnútornému svetu“, lebo tak umožníme, aby naše telo „prijalo“ vonkajšie vibrácie bez zbytočného odporu „svojich kódov“ a naplno tak využilo potenciál miesta. Isto rozumiete, čo tým mám na mysli.

A v prípade, že naberáme z prameňov vodu pre našich blízkych, rovnako je potrebné, aby si „naberajúci“ v danej chvíli UVEDOMOVAL svoje pocity a k nabratiu vody pristúpil až v momente, keď jeho telo „rezonuje“ s daným kódom miesta. Po nabratí vody si dovoľujem odporučiť, aby ste ju odložili do kufra auta, alebo niekde, kde nebude vystavená priamo Vášmu fyzickému dotyku. Rezonancia, ktorá sa vo vode nachádza, môže byť totiž následne „skreslená“ našou ďalšou emočnou činnosťou. (Toto som už aj osobne mal možnosť vyskúšať na vzorkách vody, ktoré mi boli prinesené niekým iným.) Skrátka a jednoducho. Keď „vibrujem“ s miestom, naberám vodu, odkladám a čo najkratšou cestou doručujem adresátovi. Toto vyššie uvedené platí hlavne pre ľudí, ktorí ešte nepoznajú princípy celej „problematiky“, lebo mi skutočne záleží na tom, aby to celé malo skutočný efekt a dopad na kvalitu života.

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť a všetkým, ktorí sa aktívne zapojili do prípravy daného prameňa za ich čas a kus srdca v ňom. :)

Kristián Tino Beňo

Foto bolo použité zo stránky http://www.estudanky.eu/uvod