Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
21. Jún 2017
close

„Nekvanterská“ technika

Text je určený hlavne pre "nekvanterov", ktorí nemajú čas a neveria žiadnym "šarlatánom". 

Rozumiem tomu, že to množstov rád a „múdrostí“ iných, ako si svoj život „napraviť“ a „vyladiť“, môže človeka až frustrovať. Veď je toho toľko, že aby sa v tom jeden mal vyznať, nemohol by robiť od rána do večera nič iné, len študovať a študovať. A pritom počas dňa na nás čaká „tisíce“ iných "oveľa dôležitejších" povinností. Pre Vás, ktorí nemáte na nič čas, k ničomu „alternatívnemu“ dôveru a akési „vedomé tvorenie reality“ považujete za slovné klišé a gýč, prosím, darujte si len JEDNU JEDINÚ HODINU a urobte, o čo Vás prosím.

Sadnite si pohodlne do svojho kresla, alebo kľudne ľahnite do postele, položte si ruku dlaňou nadol na stred Vašej hrude a vnímajte, ako Vaša ruka stúpa a klesá spolu s každým Vašim nádychom a výdychom. Toto robte 5 minút a následne nahlas zvolajte „milujem každý okamih môjho nádherného života“. Tak a zvyšných 55 minút si len všímajte, ako sa z hory ozýva, keď sa do nej takto volá...

Príliš easy? Napísal som, že Vás prosím len o jednu hodinu života, bez potreby študovania a poznania princípov toho, čo dáte do pohybu....jednoducho, zvyšok opäť zariadi FYZIKA. 

A prosím, nebuďte prekvapení, keď nie hodina, ale možno aj celý Váš deň bude po takejto 5-minútovke úplne iný, ako obvykle býva. Ale to už uvidíte sami. 

Ďakujem Vám.