Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
18. Máj 2017
close

6 základných otázok „kvantovania“

Keďže denne sa s "kvantovaním" zoznamuje stále viac ľudí a deje sa tak i prostredníctvom tejto mojej stránky, opakovane odpovedám na veľmi podobné otázky ľudí, ktorí su tu "noví". Zhrnul som teraz v rýchlosti 6 otázok, ktoré sú najfrekventovanejšie, aby som tak pomohol v zorientovaní sa v tom, čo sa nazýva "kvantovanie".

Čo je vlastne kvantovanie? 
Je to vedomá práca s realitou na úrovni informácie, vychádzajúca z prapodstaty každého človeka a jeho schopnosti vplývať na realitu fyzického sveta v ktorom žije.

Je pri kvantovaní potrebná hladina „ALFA“? 
Absolútne NIE. Naopak, vedomé navodzovanie stavu ALFA často limituje naše schopnosti naladenia sa na stav, cez ktorý dokážeme účinnejšie s energiou „kvanta“ pracovať. Frekvencia mozgovej aktivity je u každého jednotlivca individuálna, pričom je naviazaná na viacero faktorov, ktoré celý proces vedomej tvorby ovplyvňujú.

Čo je teda pri kvantovaní ten najdôležitejší faktor? 
Je ním úroveň otvorenia energetického poľa ľudského srdca. To je práve tou bránou, cez ktorú sa do stavu „možností“ dostávame a cez ktorú prichádza i k odovzdaniu frekvencie „novej“ reality.

Je pri kvantovaní dôležitá technika „dvoch bodov“? 
Nie, nie je. I moje „kvantovacie“ začiatky síce vychádzali z tejto legendy, ktorá má v celom procese ale len okrajový význam. „Dva body“ sú len technickou pomôckou pre vedenie našej pozornosti, ktorá v určitom momente ale tiež stráca na význame.

Je kvantovanie vždy bezpečné? 
Áno i nie. Práca s vedomím má svoje zákonitosti, viažúce sa k fyzickému Vesmíru a je potrebné sa sa s nimi zoznámiť práve preto, aby sme eliminovali prípadné možné negatívne následky tohto procesu.

Je dôležité pre správne kvantovanie ísť na seminár? 
Opäť, absolútne nie! Existuje veľké množstvo kníh a doporučení ako správe s kvantom pracovať. Cestu tejto práce ako ju ja prezentujem v mojich článkoch a na seminároch považujem za najjednoduchšiu, ale je len jedna z možných.

Pre ostatné informácie, prosím, o Vaše preklikanie sa článkami, ktorých som tu za tých 5 rokov napísal už veľmi veľké množstvo. :)

Ďakujem Vám.