Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
29. Mar 2017
close

Náboženstvo a kvantovanie

Ak odmietame "kvantovať", lebo je to v rozpore s našou vierou...

Určite je každému jasné, že pomenovanie „kvantové pole“ pre tú SILU, ktorá je zdrojom všetkej, teda i našej „reality“, je jedným z mnohých možných. Skutočne nezáleží na jej mene, ale našom „zvedomení“ vzťahu s ŇOU. Ak k nej totiž pristupujeme ako niečomu, čo je oddelené od nás, prípadne, ak jej dávame status akejsi „osoby“, ktorá nad nami bdie a podľa zásluh odmeňuje, či trestá, dostávame sa do stavu, kedy je náš život často plný strachov z toho, ako sa na ten, či onen čin, bude daná „osoba“ pozerať. V tom vlastne tkvie i celé úskalie viery, ako inštitúcie so svojim pravidlami.

Nedovoľujem si Vás presviedčať, že to je celé inak, ale skôr by som sa odvážil tým z Vás, ktorí to tak máte „nastavené“, odporučiť malú pomôcku, ktorá Vám iste pomôže nazerať na svoje činy a z nich vyplývajúce konzekvencie pohľadom neskresleným od toho, ako Vám bola SILA (daná osoba - boh) prezentovaná. Ako všetko, čo sa týka vedomého tvorenia reality, je to veľmi jednoduché.

Prosím, ak už teda máte pocit, že nás niekto „tam z hora“ pozoruje a rozhoduje o prípadnej odmene, vine, či treste, predstavte si danú „osobu“ ako niekoho, kto nás má všetkých ABSOLÚTNE rád. Tak veľmi nás miluje, že nám dáva VŠETKO, po čom túžime. Úplne všetko, so všetkým, čo k tomu patrí. Na niektoré veci síce môže mať „iný názor“ a plní ich tak „s miernym povzdychom“, ale plní. No a my následne len žneme svoju úrodu.

Takže, žiadne odmeny, žiadne tresty, ale výhradne plnenie našich prianí, ktoré vysielame cez všetky naše myšlienky, s nimi spojené činy, či vnútorné „nahraté“ podvedomé programy, lebo to všetko so sebou nesie rezonančný rámec, ktorým tam „hore“ hovoríme, po čom naše duše pištia. Ak si toto všetci „inštitučne“ veriaci uvedomia a prijmú, iste pochopia, o čom je celý „zákon rezonancie“, ktorý je alfou a omegou toho, čo mi „kvanteri“ nazývame vedomou tvorbou reality.

A ak Vás teraz napadlo, že tým pádom sme vlastne my všetci svojim spôsobom „bohmi“, tak sme sa spolu dostali presne tam, kam som to celé mieril. A to, že je to b malé, je kľučové...

Ďakujem za Vašu pozornosť.