Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
9. Feb 2017
close

Technika odpojenia

Prosím o Vašu pozornosť tomuto článku, ktorý je opäť raz na niekoho "objednávku" a ktorý chodí okolo mňa už pár dní. Mnohé sa môže vyriešiť tak jednoducho.....

Tvoríme si svoje životy skutočne výhradne my sami, alebo existujú faktory, ktoré manipulujú s našou realitou bez nášho vedomia? Jasné, že ak v tomto smere nerobíme opatrenia, existujú a je ich niekoľko. Dovolím si dnes spomenúť jeden z nich.

Všetci z nás si isto uvedomujú, akou ohromnou silou je puto medzi matkou a dieťaťom. Bezprecedentnosť tohto „energo-informačného“ zväzku prevyšuje všetky ostatné spojenia, vedomé, či nevedomé. Je to prirodzené, láskavo krásne a do určitého veku pre obe strany veľmi prínosné. O tom, ako pôsobí každé emočné rozhranie matky na jej malé dieťa sme si už hovorili, len nie každá matka si uvedomuje, že v určitom čase môže realitu svojho dieťaťa začať už len deformovať. A to vtedy, keď jej dieťa, už dieťaťom nie je.

Úplne stačí, ak sa matka rozhodne „nepustiť“ svojho potomka z napojenia. Ak sa tak deje, púšťa do jeho života i svoje ostatné emočné kódy a dany mladý muž, alebo žena sa čudujú, prečo sa veci dejú v ich živote inak, ako by si predstavovali. A to len preto, lebo je dotknutý jedinec v podstate neustále vystavený „manipulácii“, ktorá deformuje stav jeho reality. Samozrejme, toto platí i naopak a to nielen v neprerušenom spojení matka-dieťa, ale hoci aj expartner-či expartnerka. Nehovorím o zdieľanej realite ľudí, ktorí ju vedome spolu-vytvárajú a tento text zameriavam výhradne tam, kde dané spojenie už vítané nie je.

Čo s tým? Jednoducho sa odpojiť. Ak cítime, že nebolo prerušené takéto spojenie, je dôležité to urobiť VEDOME a síce čo najskôr. Bez ohľadu na to, či je toto napojenie produktom nášho „snaženia“, alebo sme len jeho „obeťou“, stačí, ak si v rozšírenom stave vedomia predstavíme seba a osobu, ktorej sa toto spojenie týka a následne z neho vystúpime. Vizualizačný rámec tohto procesu môže byť individuálny, v závislosti na tom, ako to vnímate práve Vy. Teda, či to už budú akési laná, ktoré prerežete, mostíky, ktoré vytiahnete, putá, ktoré odomknete, či obruč, ktorú zvlečiete, na tom vôbec nezáleží. Tajomstvo odpojenia spočíva v zmentálnení rozhodnutia tento krok urobiť, pri Vašom súčasne otvorenom kvantovom poli. Ostatné sa už zariadi úplne samo, lebo ako hore, tak aj dole jest. 

Áno, je to tak jednoduché, ale opäť veľmi účinné a praktické v tom, aby sme minimalizovali dopad externých „vedomí“ na náš „osobný“ svet. Toto, samozrejme, platí len pre tých, ktorí ešte nedokážu plnohodnotne využiť potenciál vedomého bytia. V ňom, totiž, takéto veci už vôbec neexistujú, lebo akákoľvek snaha o manipuláciu, vedomú, či nevedomú, nie je technicky možná. Ale o tom zase niekedy inokedy.

Ďakujem za Vašu pozornosť.