Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
20. Nov 2017
close

Pre všetky mamy!

Pre všetky MAMY!

Dnes veľmi jednoduchá, ale praktická rada. Ide opäť o využite „kvantových“ princípov tvorby reality, pripravených pre „nekvanterov“ a ich deti. Preto prosím chápte, že nevysvetľujem princípy, na základe ktorých príde k transformácii. Pre "nekvanterskú" verejnosť to nie je dôležité a ostatní to veľmi dobre vedia...všakže? 

Tak poďme na to. Ak máte malé deti vo veku, kedy si už dokážu vybrať obľúbené oblečenie (cca. 2-9r.), prosím, urobte tento malý experiment. Nasledujúci MESIAC, vždy ráno, pred ich oblečením sa do denných šiat, im dajte možnosť výberu toho, čo chcú na seba. Ale nie tak, že im Vy vyberiete tri možnosti a oni si budú môcť vybrať len z nich. Nie, prosím, buďte na pár dní „šialení“, otvorte pred svojim dieťaťom jeho skriňu s oblečením a nechajte nech rozhodne, čo si v ten deň oblečie. Ak to bude zrovna kostým „princezny“, či „spidermana“, ktorý mal/a na sebe na karnevale, či ak ich farebné kombinácie budú akokoľvek "divoké", neoponujte a urobte, o čo Vás žiada.

Jeden mesiac, toto robte každé ráno a uvidíte, aké zázraky sa začnú s Vašim dieťaťom diať. Dôverujte mu, hoci len, v tomto jedinom smere a keď sa prestane zajakávať, pocikávať, či „zmiznú“ ich "nočné mory", poďakujte si za to, aká ste fantastická mama...

A ja Vám ďakujem v mene Vašich detí..