Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
7. Nov 2017
close

Vina a trest

Praktický nástroj, ktorý môže veľa zmeniť už dnes.

Vina a trest. Dvojičky, ktoré sprevádzajú naše životy. Vinou nemusí byť žiaden konkrétny čin, ale len jej „kód“, za ktorého „vznikom“ nemusíme byť priamo my, ale hoci i naši predkovia, ktorí nám ho „odovzdali“ prostredníctvom genetiky. Tým trestom sú často naše choroby, či iné životné „nehody“. Nieže by tam „vonku“ bol akýsi externý sudca, lebo tým sme si všetci sami.

Hľadáme v našich životoch zmeny, cesty k uzdraveniu z trápení, ktoré sú často len dopadom minulých činov, o ktorých vieme, o mnohých len tušíme, alebo, ako som už spomínal, ani to nie. A pritom to tak nemusí byť. Na mojich seminároch si ukazujeme, ako môžeme celú svoju „históriu“ tú vedomú, ako i nevedomú prepísať, ale ja by som bol rád, aby to bolo umožnené úplne každému, nielen tým, s ktorými sa mám možnosť stretnúť osobne. Jednu z ciest ako to vykonať, som už v minulosti opísal v článku o akte milosrdenstva, ale dovolil som si vytvoriť ďalší jednoduchý rezonančný nástroj, ktorým môžeme „resetnúť“ náš informačný kód a tým „prepísať minulosť“ a dospieť k „vyliečeniu“ našich tiel i duší.

Na začiatku zmeny našej rezonancie môžu byť i jednoduché slová a rovnako je tomu aj v tomto prípade. Ide primárne o nástroj určený „nekvanterskej“ verejnosti, pretože Vy, kamaráti moji „vedomí“, na to máte už svoje „finty“.  Poďme priamo na to.

Dovolím si odporučiť, aby ste sa daný text naučili naspamäť a tým zamedzili rozptýleniu pri sústredení sa na čítanie a bola tak naplno rozvinutá emočná a teda i rezonančná rovina, ktorá sa s danými slovami spája. Pred ich hlasným vyslovovaním sa len, prosím, na pár minút „stíšte“, položte si ktorúkoľvek ruku na stred Vašej hrude a vnímajte cca. 1 minútu tlkot Vášho srdca. Potom len vyslovte:

Moje meno je (doplňte) a tým druhým je Svetlo

Čokoľvek som kedy vykonal(a) je odpustené

Mám len jeden plán a ten začína v tejto chvíli

Zažínam svoje svetlo a budem navždy svietiť

Dnes je prvý deň začiatku mojej novej cesty

Prepúšťam všetko a som už navždy slobodný(á)

Milujem Vás a viem, že som milovaný(á)

Pri vyslovovaní daných slov sa, prosím, sústreďte na svoje pocity. Nech sa s Vami začne diať čokoľvek, nechajte, nech sa deje a vôbec tomu neodporujte. Kľudne tento proces zopakujte, ak budete mať pocit, že je to potrebné. Ale už v tejto chvíli viem, že dnešok bude pre Vás mnohých, skutočne, niečím nový...

Ďakujem, že ste!