Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
24. Okt 2017
close

Využitie energie Slnka

Opäť, ak dovolíte, jeden veľmi jednoduchý spôsob, ako zlepšiť kondíciu nášho fyzického, aj nefyzického bytia.

Z dôvodov, ktoré iste nemusím hlbšie vysvetľovať, je veľmi prospešné, ak naše „hmotné telá“ prijímajú vyššie frekvencie nielen z hĺbky nášho „uvedomenia“, ale využívajú aj „externé“ zdroje, ktorých „zhmotnenie“ tieto možnosti prinášajú. Jedným z nich je aj naše Slnko, teda frekvenčný zdroj, ktorého tú „hmotnú“ časť vnímame ako svetlo, či teplo. Naše telá ale profitujú aj z tej „jemnohmotnej“ a my sa skutočne dokážeme z nej „napiť“ a previbrovať svoj rezonančný kód tak, že často príde k spontánnemu uzdraveniu mnohých našich boliestôk. Ako? Jednoducho! 

Ak máte práve čas a chuť, klasickými „našimi“ cestami sa uveďte do rozšíreného stavu vedomia a svoju pozornosť preneste „do Slnka“. Teda, nie je potreba sa na Slnko pozerať svojim fyzickým zrakom, ale z vnútra svojho bytia preniesť svoj focus k nemu. Moji milí „kotamisti“, teda absolventi už aj seminárov K.O.T.A.M., môžu kľudne použiť náš známy „torus“, ktorý necháte ku Slnku vystúpať a následne len čerpať z benefitov jeho energetického potenciálu a ostatní, jednoducho k nemu zameriate svoju pozornosť. Akoby ste k nemu poslali „kus“ svojho Ja. Následne sa začnú naše telá napĺňať vysokými frekvenciami, ktoré Slnko na tej „neviditeľnej“ úrovni vysiela a naše „svetelné telá“ prenesú ich nový, vyšší vibračný stav do fyzickej podoby, vo forme uzdravenia sa. A to, že sa po takomto nenáročnom kroku budete mnohí cítiť akoby až fyzicky najedení, to nie je žiadna náhoda, ale zároveň veľký benefit. Viac o tom, ale až niekedy nabudúce.

Je to všetko tak jednoduché, účinné a krásne radostné...

P.S. Vzhľadom na zmeny v technike zobrazovania tejto sociálnej siete, urobíte veľkú službu mojej stránke, ale iste i Vašim priateľom, ak budete informácie, ktoré považujete za prospešné Vám, zdieľať i pre ostatných. Lebo len vtedy sa dostanú i tam, kam sa doteraz dostať nemohli. Ďakujem, že to spolu všetko takto môžeme!