Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
20. Sep 2017
close

Pomoc pri depresii

Depresia a rôzne je formy.

Asi niet nikoho, kto by sa s ňou priamo, alebo prostredníctom svojich blízkych nestretol. Práve „kvantovanie“ je veľmi účinným prostriedkom, ktorý dokáže v tomto smere priniesť zmenu, skutočne často, v priebehu okamihu. A dovolím si povedať, že pravidelné aktivovanie energo-informačného poľa srdca, prinesie transformáciu a teda i odstránenie príznakov tejto „diagnózy“, úplne každému.

Som presvedčený, že ak niekto z „kompetentných“ naberie raz odvahu a urobí klinický výskum v hocktorej psychiatrickej ambulancii, ukáže svojim „pacientom“, ako sa do daného stavu dostať a s ním pracovať, príde k výraznému zlepšeniu a nakoniec i „vyliečeniu“ u drvivej väčšiny z nich. Viem, že by tomu tak bolo, len by to chcelo opustiť „zabehané“ postupy a dať šancu aj obyčajnej a prirodzenej schopnosti každého človeka, vyrovnať sa so svojou prípadnou momentálnou disharmóniu „prírodnou“ cestou. Ale keďže stále v mnohých ľuďoch hlodá nedôvera v to, čo ja nazývam „vedomé bytie“, čo zase bráni sa vôbec pre nejaký krok v danom smere rozhodnúť, dovoľujem si práve s touto cieľovou skupinou zdieľať veľmi jednoduché cvičenie, ktoré dokáže pomôcť tiež.

Je to veľmi zjednodušená forma zmeny prepisu nášho informačného kódu, ktorú som „zabalil“ do básničky. Mno, ono sú to viac slová vo vetách, ako vo veršoch, ale ja zase ani nehodlám fušovať do remesla básnikom.  Skrátka, ak trpíte stratou chute do života, vo všetkom bielom vidíte kus šedej a je Vám z toho veľmi smutno, prosím, každé ráno, obed aj večer, spolu s Vašou obvyklou dávkou antidepresív, urobte i toto.

Sadnite si, položte si jednu ruku na miesto, kde sa spája Váš hrudný kôš a všímajte si, ako sa Vaša ruka zdvíha a klesá s každým nádychom a výdychom. Toto pozorujte 2-3 minúty a následne si povedzte, ak je to možné kľudne aj nahlas, túto básničku:

krok po kroku, výdychom za nádychom
keď slnko vstáva a svetlo zalieva všetko navôkol
som sám/sama sebou a moje meno je radosť 
vo svete kde nekonečná je moja moc
je mi tak dobre v láskavej náruči slobody
všetko je v poriadku a moja vďačnosť ti letí v ústrety

Tie slová si hoci aj napíšte niekde na papier, ktorý si položíte pred seba a keď ich bude vyslovovať, uvedomujte si ich význam a to, čo počas daného procesu cítite. Po skončení sa kľudne vráťte späť k obvyklej činnosti.

Nie, to nie sú žiadne čarovné mantry. Z mojich skúseností je v daných slovách čo „najuniverzálnejšie“ napísaný emočný kód, ktorým dokážeme dať do pohybu to, čo potrebujeme. Nejde o úplne ideálne riešenie, to si vyžaduje poznať celý príncíp „kvantovania“ zo strany "pacienta", ale skutočne i takáto light forma Vám prinesie veľkú úľavu, často už po prvom „aplikovaní“. Ak sa pýtate, čo sa skrýva za tým celým, tak na to Vám dajú odpoveď všetky ostatné články na tejto stránke, ktoré si môžete, ale nemusíte prečítať. 

Keďže ide o prostriedok, ktorý si nevyžaduje akúkoľvek "vieru" v moje slová, či v jeho účinnosť, ale len jeho jednoduché "vykonanie", možno Vaši priatelia, ktorých sa "depresia" týka, ocenia, ak im tento článok pošlete.

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť.