Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
9. Jún 2017
close

Ako sa zbaviť pocitu viny

Pomôcka pre všetkých aktívnych "kvanterov". Jednoduchá, ale táááák učinná. 

Súčasťou „informačného kódu“ skoro každého človeka je i algoritmus „viny“. Sú to menšie, či väčšie, nami spáchané krivdy, ktoré významne deformujú naše osobné kvantové pole a spôsobujú nám množstvo problémov, ktoré môžu súvisieť i s tým, prečo sa nám v určitých veciach nedarí „kvantovať“. V tomto smere svoju medvediu službu vykonáva i najznámejšia modlitba našich končín. Každodenná žiadosť o „odpustenie viny“ v nás tento kód umocňuje a nie naopak.

Pritom k vyresetovaniu akéhokoľvek pocitu viny, či už vedomého, alebo nevedomého (ktorý do nás nahrali často i naši rodičia), je možné pristúpiť okamžite, bez potreby akýchkoľvek zložitých rituálov. Vina sa totiž „zmýva“ v akomkoľvek momente milosrdenstva, ktoré vykonáme. Nie, že by niekto pozoroval, či práve konáme svojmu blízkemu niečo dobré, ale zvedomenie si takéhoto skutku spúšťa automaticky fyziku prepisu daného kódu. Takže, jednoducho, vykonať milosrdenstvo nás zbavuje ťarchy viny a následne sa tým im odbúrava jeden z momentov, pre ktorý často nedokážem „kvantovať“ smerom k sebe. A čo môže byť tým milosrdenstvom? Prosím, teraz, nech ste kdekoľvek, sa len obzrite vôkol seba a.....presne tak, viem, že už ste na to prišli. 

Následne sa netreba čudovať, keď nám zrazu "kvantovanie" pôjde krásne od ruky i v smere, v ktorom sme doteraz s tým nedokázali "pohnúť". Zajtra v Košiciach to urobíme na seminári Matrix - K.O.T.A.M. inak, ešte jednoduchšie, ale preto netreba nikam chodiť, milosrdenstvo sa dá totiž konať kdekoľvek práve sme. 

Ďakujem a prajem krásny víkend, priatelia.