Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
15. Máj 2017
close

Technika „zvedavosti“

Bez preháňania, myslím, že toto pomôže každému kvanterovi.

Zvedavosť. Jedna zo základných detských vlastností, ktorú v našich životoch postupne nahrádza očakávanie poznaného. Inak povedané, vytváranie svojej reality nie na základe skutočnej túžby, ale predchádzajúcich skúseností a tým pádom neumožnenie „zhmotniť“ naše želania cestou, ktorá v danej chvíli je možná a kompatibilná s aspektmi zdielanej reality, ktorej sme práve súčasťou. Všetci moji priatelia zo seminárov tento fakt poznajú a viem, že som o ňom už i v minulosti písal, ale pre istotu si dovoľujem na to upozorniť všetkých „kvanterov“, ktorí sa vedomím tvorením zaoberajú takým, či onakým spôsobom.

Takže ešte raz.

Emočná zvedavosť je fantastickým podporným prostriedkom pre uvoľnenie manifestačných ciest zmeny reality spôsobom, ktorý nám nie je síce známy, ale v danej chvíli možno jediný možný. Niektoré pomôcky som už v minulosti opísal, ale podporným prostriedkom môže byť jednoduché vnútorné nastavenie do módu „každá chvíľa v mojom živote je dar a som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať“. Ide o niečo, čo sa dá ľahko nacvičiť hoci i takto.

Prosím, nastavte si stopky hodín na 60 sekúnd a predstavujte si, že keď daný čas uplynie, stane sa niečo výnimočné. Následne, po vyprčaní času, si vychutnajte pocit, ktorý vo Vás nastal a možno si všimnite aj nejaký drobný „zázrak“, ktorý sa práve udial. A uvidíte, že sa často skutočne i niečo stane...:) Postupne trénujte a pridávajte čas a uvidíte, ako ľahko opustíte vzorec žitia "všetko poznaného“ a prehupnete do módu „večne na prekvapenie pripraveného“. No a ten je práve stavom, ktorý umožňuje Vesmíru nainštalovať Váš zámer s ohľadom na Váš cieľ, neobmedzujúc ho Vašimi očakávaniami poznaných ciest naplnenia.

Uvidíte, ako veľmi Vám takáto „jednoduchosť“ bude na Vašej ceste nápomocná. Isto bude fajn, ak ho pošlete i svojim ostatným priateľom kvanterom, ktorí na túto stránku nechodia, aby mali z neho úžitok všetci. :)

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť.