Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
17. Apr 2017
close

„Ochrana“ pred manipuláciou

Ako sa "chrániť" pred manipuláciou. Definitívne a vždy účinne.

Pár uplynulých dní som strávil v krajine, kde má človek možnosť stretnúť, mimo iného, ľudí rôznorodých kultúr a náboženstiev. Trocha som tu experimentoval a zistil, že príslušnosť k tej, či onej viere, ktorá sa dá ľahko identifikovať hoci i z menovky taxikára, alebo predavača v obchode, zároveň korešponduje so špecifickou osobnou vibráciou. Raz o tom možno napíšem i viac, ale dnes budem o inom.

Pri osobných stretnutiach, hoci práve v taxíkoch, či pri nákupoch, som totiž pri zdieľanej realite rozhovoru, skoro vždy, aplikoval môj osobný „kód radosti“ a zistil, že, ako obvykle, ani tu NIKTO nebol voči nemu imúnny. Bez ohľadu na to, či sa v jeho/jej mene ukrývalo znamenie „kríža“, „polmesiaca“, „dharma“, či „óm“, pri vystavení vibrácii úplne „obyčajnej“ ľudskej radosti, všetci po chvíli „preladili“ a zrazu sa naše stretnutie stalo príjemnou udalosťou pre všetkých zúčastnených. Teda, aspoň sa tak všetci tvárili .

Preto si len dovoľujem pripomenúť, že v podstate jediným, skutočne účinným nástrojom k tomu, aby sme sa vyhli akejkoľvek nízkovibračnej forme manipulácie zo strany nášho okolia, či už vedomej, alebo nevedomej, je, aby sme sa udržiavali v stave vyššieho emočného kódu, v akom zvyčajne funguje svet vôkol nás.

Teda, nie je potrebné sa akokoľvek chrániť prostredníctvom vizualizácií „zrkadiel“, „vajíčok“, či podobných ezo-hračiek, len si svoj osobný vibračný rámec treba držať vo vysokej frekvencii, ktorá je ale skutočne vykonateľná i v praktickom živote a nielen niekde na stránkach kníh, či internetu.

Preto si dovoľujem odporúčať, aby sme sa „nacvičili“ prebývať práve v „zóne radosti“, ktorá sa dá udržať pri troche cviku v podstate po celý náš deň. Dávať si totiž za cieľ byť neustále v zóne „bezpodmienečnej lásky“, často končí len v našich ústach, či prstoch klávesnice. Ako taký kód radosti nainštalovať, to už isto nebude pre nikoho problém a ak by predsa len, rád o tom napíšem niekedy nabudúce článok. 

Ďakujem Vám za pozornosť a o pár dní sa už teším s tridsiatkou z Vás dovidenia na seminári v Košiciach.