Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
15. Mar 2017
close

Ako často kvantovať?

Ako často je treba opakovať prácu s rovnakým zámerom a je to vôbec nutné, či vhodné? Myslím, že dosť podstatný článok pre všetkých kvanterov. 

Z princípu kvantovej práce a z množstva faktorov, ktoré do priebehu transformácie vstupujú, nie je možné odpovedať úplne jednoducho. Výnimočnosť každého človeka, teda jeho osobné nastavenia, či už dôvera, mohutnosť emočného kódu, schopnosť odpútať pozornosť od stavu pôvodného atakďalej, atakďalej, na tom všetkom závisí priebeh zmeny, alebo vytvorenie nového stavu. Z mojich seminárov iste všetci vedia, ako sa staviam k tomu pri mojej osobnej práci ja, no to pre komplexnosť odpovede nestačí. Takže, takto.

Vnútorný pocit, že mám svoju kvantovaciu prácu s jedným konkrétnym zámerom pravidelne opakovať, je jasným dôkazom prítomnosti plánu B. To je fajn, ale čo s ním, hovoríte si veľmi správne.  Dovoľujem si Vám odporučiť, urobiť si sám so sebou vnútornú „dohodu“. Teda, že si dáte, dajme tomu týždeň, či mesiac, aby ste začali pozorovať zmeny a ak k nim nepríde, potom celý kvantovací proces zopakujete. Ja viem, prítomnosť plánu B sme týmto úplne nevylúčili, ale jeho silu sme výrazne obmedzili a hlavne sme dali „kvantu“ šancu, aby mohlo vôbec k inštalácii novej reality prísť. Lebo ak máme tendenciu donekonečna opakovať zámer, viažúci sa k našej osobnej fyzickej realite, nepúšťame opraty kontroly priebehu jeho manifestácie a tým ho zásobujeme ďalšími rezonančnými algoritmami.

Ak niekto nemá s touto vnútornou „opakovacou dilemou“ problém, môže si len zablahoželať a všetko vyššie napísané tým pádom odpadá. Je ale dôležité, aby sme si túto svoju „dôveru“ v jeden kvantový zásah len nenahovárali, lebo seba oklamať môžeme, ale energiu kvanta celkom určite nie. Existujú i „zámery“, ktoré si periodicitu našej pozornosti priamo vyžadujú, ale o nich zase až niekedy nabudúce.

Takže aký je záver? Opakovať, či neopakovať vkladanie zámeru? Záleží to len a len na Vás, ale principiálne, čím je väčšia frekvencia kvantových zásahov, tým je silnejšia nedôvera v ich naplnenie, no a to je tiež kvantovací kód a to je NEM DOBRE... Viac info nájdete i v starších článkoch na tejto stránke.

Ďakujem za Váš čas pri čítaní a ak čakáte na vysvetlenie, čo má priložený obrázok spoločné s témou článku, tak absolútne nič. Žiadny vhodný k téme som nenašiel a mačičky sme tu už dávno nemali. 

Pohodu a radosť Vám želám, priatelia.