Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
13. Máj 2022
close

Nové termíny kurzov pre leto 2022

Technické informácie smerom k mojim novým dátumom kurzov a veľká zmena v možnosti ich návštev + darčeky pred koncom textu k Vašej láskavej dispozícii tiež. ????

Keď som v októbri 2020 ďakoval skvelým účastníkom môjho seminára v Košiciach, nemal som ani zdania, že pretečie toľko vody vo Váhu, kým opäť pocítim, že by som mohol byť zase raz trocha užitočný. Celé tie mesiace uzatvárania a otvárania spoločnosti a s tým spojené legislatívne obmedzenia ma napĺňali pocitom, že teraz mám svoju pozornosť obracať niekde inde, ako som to robil po ostatné roky. A tak som svoju lektorskú prácu nechal hybernovať a robil som veci, ktoré som vtedy považoval za viac prospešné. V ostatnom období som postupne začínal nadobúdať pocit, že aj v smere toho pôvodného poslania by som mohol byť začať aktívny. Cítim to tak, že nastal moment, ponúknuť možnosť zúčastniť sa novým prípadným záujemcom o moju prácu a zvolil som si tú, ktorú cítim, že je práve teraz pre ňu ten správy čas.

Preto si dovoľujem na mesiace jún/júl vypísať 4 termíny kódovacieho kurzu ENERGIA ŽIVOTA a rovnako 4 termíny kurzu HOJNOSŤ A PROSPERITA. Nevypisujem zatiaľ žiadne iné typy mojich seminárov, lebo mám pocit, že potenciál toho, čo sa deje na kódovacích kurzoch je v tejto dobe viac praktické a dôležitejšie.

Naša vôľa si vedome tvoriť svoju realitu, či už takým, alebo onakým spôsobom, je totiž významne konfrontovaná našim podvedomými programami, v ktorých rukách sme často len ich bábkou. Zároveň viem, že tam kde nie je ENERGIA ŽIVOTA, chýba i energia TVORIACA, a kde nie je naše podvedomie pripravené a nastavené na HOJNOSŤ A PROSPERITU, je často každá vedomá snaha o ňu len jej slabým oponentom. Toto si uvedomujem, ale i v dennom živote vôkol mňa pozorujem a preto si dovoľujem ponúknuť ďalším prípadným záujemcom svoje oba kurzy. Vytvoril som ich tak, aby boli v danom smere podvedomia vykonané potrebné revízie a nápravy každému, kto o to bude stáť. Kurzy som pôvodne otvoril len pre ľudí, s ktorými sa osobne poznám či už z osobného života, alebo z minulých klasických seminárov a je teda predpoklad toho, že moja osoba nebude prekážkou v tom, aby k prepisu podvedomia mohlo u účastníkov prísť. Je tomu tak preto, lebo hlavne môj hlas je dôležitým prvokom celého procesu kódovania a ak by kohokoľvek práve on iritoval, proces by bol veľmi narušený a neplnohodnotný.

Keďže som si ale vedomý, že benefity kurzov by mohli byť prínosné aj tým, s ktorými sa osobne nepoznám, dovoľujem si od teraz otvoriť oba kurzy i pre ľudí nových, s ktorými sa spolu uvidíme po prvýkrát až na kurzoch. Zo skúsenosti z tých uplynulých som prišiel k poznaniu, že keďže pred ich začiatkom trávime spoločne niekoľko desiatok minút a každý nový účastník má možnosť tak zažiť mňa aj môj hlas ešte predtým, ako sa začne samotný proces kódovania.

Vzniká tam priestor pre to, že ak bude mať niekto pocit silnej antipatie voči mne, môže svoju účasť už priamo na mieste prehodnotiť a odísť bez toho, aby musel čokoľvek vysvetľovať.

Ak to ale medzi nami navzájom „zarezonuje“, nebude žiadna prekážka preto, aby mohol kódovací proces prebehnúť k plnému úžitku aj toho, s kým sme sa dovtedy nepoznali. Z uvedeného isto vyplýva, že žiadna iná predchádzajúca zručnosť, danosť, či iná podmienka v smere práce s vedomím, či podvedomím nie je potrebná, keďže prostriedky, ktoré sú súčasťou kódovania všetko zabezpečia tak, že KAŽDÝ človek, ktorý sa ho zúčastní, zvládne všetko s veľkou ľahkosťou a dokonca si trúfam povedať, že sa mu pravdepodobne stane i nečakaným zážitkom. ????

Dovolím so to zhrnúť.

Dňa 17.05. budú na mojej webovej stránke https://matrixenergie.sk/seminare zverejnené 4 termíny pre každý kurz kódovania.

A síce:

Kód – Energia života – pre každého, kto má záujem o to, aby sme spoločne urobili zmenu v jeho podvedomých nastaveniach tak, aby esencia životnej energie nebola limitovaná jeho predchádzajúcimi programami a bola doplniteľná kedykoľvek to bude potrebné.

Kód – Hojnosť a prosperita – pre každého, kto stojí o to, aby sa v jeho podvedomých programoch uskutočnila reinštalácia tých častí, ktoré hojnosť a prosperitu v živote nielenže neblokujú, ale naopak podporujú a usmerňujú. Pričom dopad tohto procesu sa vzťahuje na VŠETKY aspekty hojnosti a prosperity, teda i tých o ktorých niekedy ani netušíme.

To je všetko, v utorok 17.05. budú dané termíny online, ak sa prihlásite, budem poctený a rád, ak nie, bude to znamenať, že v tomto smere si väčšina z nás už našla to, čo vo svojom živote hľadala, čo bude isto výborné tiež. A že za tým netreba ísť ďaleko, to isto každý z nás vie už dnes.

Ďakujem Vám a ďakujem aj svojmu ZDROJU za to, že to všetko smiem. ????

P.S. Dovoľujem si v rámci dnešného oznámenia priniesť i trošku radosti. Ako to už mávam v tento čas vo zvyku, opäť si dovolím zopár z Vás pozvať na moje akcie ako svojich hostí, teda pro bono. Ak si prajete byť medzi nimi, stačí, ak do komentárov napíšete, ktorého kurzu by ste mali chuť zúčastniť a ja si pre každý z nich vyberiem jedného z Vás, teda spolu dvoch, ktorého meno si dovolím práve v utorok 17.05. verejne oznámiť a následne mi bude cťou sa s Tebou/Vami stretnúť tam, kde si to budeš/te priať.

Teda, stačí jednoducho do komentárov pod týmto článkom na FACEBOOKU, nie tu na webe, napísať buď KÓD – ENERGIA ŽIVOTA, či KÓD – HOJNOSŤ A PROSPERITA, podľa toho, ako si prajete.

Ďakujem, že mi to všetko umožňujete, priatelia.

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie