Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
31. Máj 2021
close

ČO AK?

Ak túžime po zmene stavu svojej reality, nech sa týka akejkoľvek jej podstaty, hľadáme cestu z bodu A do bodu B. Zjednodušene povedané, vždy je prítomné niečo, čo nechceme a niečo, po čom túžime. K takzvaným alternatívnym spôsobom tej zmeny človek zvyčajne siaha vtedy, keď obvyklé nástroje zlyhali. Naprieč škálami rôznych duchovných, spirituálnych, či ak chcete ezoterických náuk, nájdeme tisícky rôznych názorov, spôsobov, rituálov, ako ten nový, žiadaný stav dosiahnuť. Všetky smerujú k tomu, aby sa začali „veci“ diať po novom, žiadanom spôsobe, pričom sa často stráca zo zreteľa to, že aj stav, v ktorom sa človek práve nachádza vzišiel z okolností, ktoré sa tiež neprihodili len náhodou. Človek si buduje kvalitu svojej reality celé veky (áno, to nie je preklep), a následne je sklamaný, ak sa mu nedarí ju zmeniť „na počkanie“. Nieže by to bolo nemožné, to vonkoncom nie, vyžaduje si to len absolútnu zmenu presvedčenia daného jedinca, čo nie je úplne tá najjednoduchšia vec na svete.

Niekedy skutočne stačí zapáliť šalviu, napísať svoje prianie na kus papiera a ten zakopať do zeme pri starom dube na konci dediny, prípadne len tak ho zavolať do nekonečných diaľav nočnej oblohy počas splnu Mesiaca a sny sa stanú skutočnosťou. Stačí to vtedy, ak to stačí človeku na zmenu jeho presvedčenia. Možno ani niet toľko ľudí, koľko existuje rôznych modlitieb, zariekadiel, kvantovacích formulácií, či iných pomôcok k tomu, aby práve to nové presvedčenie malo väčšiu energetickú váhu, ako to staré, tak dlho a starostlivo budované. Nuž a tento článok je venovaný tým z vás, ktorým to akosi celé nejde nanovo prijať a vytúženú zmenu tak vo svojom živote umožniť.

Poďme teda na to.

Nech je vašim zámerom čokoľvek, isto k nemu existuje cesta. Či už taká, alebo onaká, vedúca cez hory, alebo cez parkovisko Tesca, niekde isto existuje. Stať sa môže totiž kedykoľvek, čokoľvek a zväčša sa to deje presne tak, ako sme predpokladali. Isto každý vie, že žiť bez nich, teda bez predpokladov, je výživné a chutné, no vzdať sa ich, v podstate neuskutočniteľné. Veď o tom bol celý úvod tohto textu.

Nuž, a čo tak na jednu minútu, hodinu, či neskôr na jeden jediný deň, sa zahrať hru na „ČO AK MÁM? / ČO AK SOM?“ a nechať sa unášať tým, čo so sebou prinesie. Naša realita je tkaná vláknami našich presvedčení, a takýmto jednoduchým záujmom o „ČO AK?“, doň začneme vplietať úplne nové vlákno, ktoré postupne začne meniť kvalitu celého súkna. Neviem preniesť do textu ten pocit, ktorý sa dostaví, keď sa len tak v duchu začnete zaoberať AKOUKOĽVEK, do daného okamihu šialenou myšlienkou, ktorá by MOHLA do vášho života priniesť želanú zmenu. Odporúčam to urobiť, aby prišlo k pochopeniu pocitu, akéhosi otvoreného okna, ktorý sa dostaví. Teda, ak je niekto chorý, môže sa začať len – tak zaoberať úvahou „ČO AK SOM ZDRAVÝ?“, ak niekto potrebuje vylepšiť svoju pamäť „ČO AK MÁM GENIÁLNY MOZOG?“, ak je niekoho momentálnym stavom hmotná núdza „ČO AK SOM VEĽMI BOHATÝ?“ a následne si už len všímať, čo mu tento nový, zvedavý postoj priniesie. Je technicky NEMOŽNÉ, aby sa niečo nové neudialo „tam vonku“, ak sa začneme zaoberať čímkoľvek novým vo svojom vedomí „tam vo vnútri“.

Nie som ten, kto by tvrdil, že zaručene ihneď vyzdraviete, urobíte IQ test na 180 bodov, či zázračne zbohatnete, ale ak taká možnosť existuje, tak, ČO AK bol toto ten potrebný krok pre to, aby sa mohla stať skutočnosťou? Nuž, to nezistíte bez toho, ak to nevyskúšate.

Veď, ČO AK? ????

 

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie