Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
23. Aug 2020
close

Tinitus

Pri jednom mojom nedávnom vedomom energetickom „cestovaní“ som zažil niečo, čo by možno mohlo byť niekomu z vás k úžitku. Do akej miery a či vôbec, to už nechám na vašom osobnom posúdení.

Ak si človek zvedomí určité skutočnosti, otvára sa mu brána k novým zážitkom a možnostiam. Patrí medzi ne i niečo, čo zvykneme nazývať rôznymi menami, ja pre zjednodušenie použijem to, ktoré sa opakuje najčastejšie, a tým je astrálne cestovanie. Tento článok nie je o tomto jave, preto majte, prosím, pochopenie, že nebudem rozvádzať, či daný výraz presne vystihuje to, čo sa pri ňom deje.

Podstatné je, že bezprostredne po jednom mojom návrate späť do času a priestoru fyzického bytia z jedného takého naprieč dimenzionálneho výletu, som zaznamenal veľmi výrazné pískanie v ušiach. Bol to pre mňa úplne nový zážitok a daný kvílivý zvuk, ktorého intenzita aj frekvencia sa chvíľami menila, nebol vôbec príjemný. V tej chvíli mi bolo jasné, že to čo sa deje, isto súvisí s tým, čoho som bol predtým súčasťou.

Ponoril som sa teda okamžite späť do stavu, v ktorom je nám umožnené vedome opustiť mylné hranice fyzického tela a ihneď ako som sa „tam“ dostal, som zistil, že zostala otvorená brána medzi našim a tým "iným svetom". Bolo mi zároveň jasné, že je nevyhnutné ju zatvoriť, čo som aj okamžite urobil a po „prebudení sa“ nebolo po pískaní v ušiach ani slychu.

V mojom prípade teda išlo o akýsi jav, ktorý by som prirovnal zvuku, ktorý vydáva reproduktor, keď „chytá väzbu“ s mikrofónom. Prosím, majte pochopenie, že ide opäť len pokus prirovnať môj zážitok k niečomu, čo každý pozná a na základe čoho môžem spoločne prísť k poslednej, najdôležitejšej časti tohto článku. Ak je tu niekto medzi vami, kto trpí diagnózou „tinitus“ je možné, že patrí do rovnakej skupiny ľudí, v ktorej som sa ocitol na chvíľu aj ja. Zvlášť vtedy je to pravdepodobné, ak na jeho sluchové zážitky nezaberá nič obvyklé a nedá sa mu ich zrovnať medicínskou, ani inou alternatívnou cestou. V takom prípade možno bude stáť za to, urobiť nasledovné.

Predpokladám, že väčšina z vás nemá VEDOMÉ skúsenosti s astrálnym cestovaním, preto opíšem postup, ktorým dokážeme niečo praktické v danom smere urobiť aj bez toho.

Zajtra ráno, keď sa prebudíte po nočnom spánku, prvé čo urobte, predstavte si, že zatvárate akési pomyselné dvere, ktorými oddelíte svet sna a toho, čo nazývam realita. Kľudne ich môžete dokonca uzamknúť, či založiť na ne petlicu a následne sa vydajte v ústrety svojmu dňu. Ide o analógový postup, takže jeho každoranné zopakovanie je fajn vykonávať dovtedy, kým si uvedomíte, že vás sa už žiaden tinitus netýka. A nebuďte, prosím, prekvapení, ak zmizne v hneď prvý deň "zabuchnutia dverí".

Opäť platí to, že nebudem rozpisovať okolnosti, ktoré sú prítomné pri vyššie spomínamom procese, lebo by tento článok nemal konca, kraja, ani okresu. Ak sa chcete v danom smere vedomého energetického tvorenia reality dozvedieť viac, stačí si postupne prečítať i ostatné tu zverejnené články, alebo si nechať veci vysvetliť niekým, kto sa už zúčastnil na mojich seminároch.

Nech sa láskavé ticho rozlieha vo vašich ušiach aj dušiach, priatelia. :)

Ďakujem vám za vašu pozornosť.

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie
www.instagram.com/matrixenergie