Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
10. Aug 2020
close

Technika zrkadla

Vraj žijeme len raz. Vraj sa sem opakovane vraciame. Vraj je náš svet len hologram. Vraj existuje nekonečné množstvo vesmírov. Vraj je jednoduché slovo, ktoré nám mnohé umožňuje a môžeme sa s ním podľa ľubovôle hrať. Asi príliš zložité entrée, ale to len preto, lebo nasledujúce vety sú určené tým, ktorým nevadí byť občas v-raj-i a neutápajú sa vo svojich istotách. A ak je radno i trocha tej mágie, verím, že zvyšok článku je určený práve vám. 

Dovoľujem si predstaviť techniku, ktorej účinky si môže vyskúšať na sebe každý, kto práve po niečom vo svojom živote túži. Jediná podmienka pre jej úspešné absolvovanie je, aby človek vedel, čo tou túžbou je a bol ochotný staviť jeden deň života do hry, ktorej výhrou je jej naplnenie.

Vyberieme si referenčný cieľ, ktorým môže byť ČOKOĽVEK, ale pre účel textu sa ním stane vysnívaná dovolenka v exotike. Máte? Výborne, môžeme sa dať do toho.

Odporúčanie. Základný iniciačný cvik, ktorý teraz nasleduje, vykonajte skoro ráno po prebudení, aby ste mali k dispozícii celý deň na zvyšovanie jeho energetického potenciálu.

Sadnite si pred zrkadlo a na niekoľko chvíľ sa doň zahľaďte. Toho, koho vidíte, ste vy, tu a teraz so všetkým čo máte, i bez všetkého, po čom túžite. Zatvorte oči, držte ich tak niekoľko sekúnd, počas ktorých si v mysli vyvolajte obraz vás, ale už s definitívou toho, ako by ste vyzerali tesne pred vysnívanou dovolenkou na tom, či onom ostrove, alebo kontinente. Následne otvorte oči a opätovne uprite svoju pozornosť na váš obraz v zrkadle, do ktorého sa už bude premietať i výraz budúceho účastníka zájazdu.

Uvedomte si, že vo vašom zrkadlovom obraze vidíte „nového človeka“, ktorého len nechajte, aby za pomoci vašej imaginácie zo zrkadla vystúpil a posadil sa vedľa vás tam, kde práve ste. Nuž a teraz sa len vydajte v ústrety vášmu obvyklému dňu, a len povoľte, aby vás po celý deň sprevádzal „dovolenkár“, ktorého ste vedľa seba usadili. Teda, kdekoľvek pôjdete, či čokoľvek budete robiť, konajte tak s uvedomením, že bezprostredne vedľa vás je neustále „obraz dovolenkujúceho zo zrkadla“. Nič iné nie je treba robiť, ako si len jeho prítomnosť uvedomovať.

Na konci dňa, urobte posledný rozhodujúci rituálny krok. Tak, ako vás „obraz zo zrkadla“ nasledoval v celom vašom dni, v momente, kedy si ľahnete do postele, ho nechajte si ľahnúť tentokrát do vás. A v pokoji zaspite.

Nasledujúce ráno, keď sa zobudíte, len majte oči, uši, celé svoje vnímanie otvorené a sledujte, aké možnosti (oriešky) vám cinknú do nosa, s ktorými už naložte tak, ako sami budete chcieť.

To je všetko, užite si to, priatelia. 

P.S. Keďže svoju stránku píšem už deviaty rok a uverejnil som na nej za ten čas stovky článkov, zväčša už neopisujem princípy, na ktorých mnou zdieľané rady, či techniky fungujú. Ak ich poznanie je pre niekoho nevyhnutné, dovoľujem si odporučiť prečítanie ostatných textov na tejto stránke.

Ďakujem vám za vašu láskavú pozornosť.

Kristián Tino Beňo
www.facebook.com/matrixenergie
www.instagram.com/matrixenergie