Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
18. Máj 2020
close

Načúvať svojmu bruchu

Je to len kúsok z ohromnej skladačky a jedna z možných ciest získania informácií zo zdroja "za zrkadlom". Viem, že pre mnohých z vás opäť nič nové, ale pre niektorých možno zase prekvapivé.

Po radu o tom, že je fajn „počúvať svoje srdce a nie rozum“, netreba chodiť ďaleko. Zvlášť tu, vo virtuálnom priestore, kde čítate aj tento text, by ste isto do pár minút našli niekoľko frazeologických klonov tohto odporúčania. Aj autor tohto textu je jedným z tých, kto našiel benefity daného dávneho poznania. K nedorozumeniam prichádza len vtedy, keď príjemca danej správy nie komplexne dešifruje jej význam.

Aby som bol čo najviac zrozumiteľný, teraz mám na mysli „načúvanie“ k akémusi poradnému orgánu, ktorý sídli v našom tele, a ktorý vďaka „ľudovej slovesnosti“ spájame práve s našim srdcovým svalom. Vraví sa, že rozum Ťa privedie z bodu A do bodu B, ale srdce kamkoľvek. Pekne prosím, kto mi vysvetlí, čo to vlastne znamená? Nuž, ja sa o to pokúsim.

Myseľ, rozum, alebo akokoľvek nazývame softvér, ktorý sídli v hardvéri nášho mozgu, je závislý na poznaní. Z neho vyvodzuje logické uzávery a dokáže nám skutočne poradiť, ako sa dostať z bodu A do ďalšej etapy našej cesty. Je praktickým, ba až nevyhnutným nástrojom na prežitie v adventúre zvanej život.

Srdce, mimo toho, že je neúnavne pumpujúcim svalom, je zároveň energetickým uzlom nášho organizmu. Nie je ale jeho absolútnym centrom, čo je veľmi významný faktor, ktorý treba vziať do úvahy, ak sme ochotní a pripravení nechať sa inšpirovať pri svojich životných rozhodnutiach konaných „srdcom“. Tak ako v rôznych častiach nášho mozgu prebiehajú viaceré procesy, prítomné pri našom rozhodovaní a výsledok sa do našej pozornosti dostane opäť cez jeho ďalšiu časť, veľmi podobne to funguje i pri srdci. To, že je práve ono schopné zaznamenať aj iné zdroje informácií ako tie, ktoré sú preddefinované našim minulým osobným poznaním, ešte neznamená, že výslednicu tohto procesu treba hľadať opäť výhradne priamo v srdcovom svale.

Najcitlivejšie totiž na prípadné energo-informačné (rezonančné) vzory reaguje naše brucho a v ňom sídliace energetické centrum tela, ktorého, ako sme už spomínali, transformačným uzlom je srdce. Ide o funkčný zdroj, ktorého existencia je časti ľudstva známa po celé veky. Úplne všetci o ňom vedia na základe jeho sekundárnych prejavov, pocitov, akými môžu byť rôzne formy „trémy“, či „poletovania motýľov“. Dané centrum má až existenčný vplyv na kvalitu nášho života a toto poznanie sa dá veľmi konštruktívne využiť dokonca pre ovplyvnenie i jeho dĺžky. Veď už o pár týždňov v tomto smere veľa zaujímavého zažijú tí z mojich priateľov, ktorí sú prihlásení na kódovací kurz ENERGIA ŽIVOTA.

Nuž, aby som to ale celé zhrnul. Naše rozhodnutia, ktoré denne činíme, sú ovplyvnené viacerými faktormi. Najčastejšie ich vykonávame po „zrelej logickej úvahe“, vtedy rozhoduje hlavne naša myseľ, prípadne sa riadime „intuíciou“, keď cez energo-uzol nášho srdca prijímame informácie mimo času a priestor (rozsah tohto textu nedovoľuje napísať o tom viac) a ich signály cítime v našej brušnej dutine. V angličtine pre toto intuitívne vímanie existuje výraz tzv. „gut feeling“, teda doslova brušný pocit. Takže, ak sa ktokoľvek bude niekedy chcieť rozhodnúť na základe aj iných, ako rozumových faktorov, bude isto dobré, ak obráti svoju pozornosť k svojmu bruchu, lebo tam sa toho v tomto smere deje skutočne veľmi veľa.

Možno raz k tomu všetkému napíšem aj podrobnejší „manuál“, zatiaľ si dovoľujem nechať na každom z vás, aby ste svoju krajinu „za rozumom“ objavovali po svojom. Tak to je totiž úplne najlepšie.

Ďakujem vám za vašu láskavú pozornosť. 

Kristián Tino Beňo
www.facebook.com/matrixenergie
www.instagram.com/matrixenergie