Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
13. Mar 2020
close

Čo iných straší, môže nás liečiť

Akokoľvek sa to na prvý pohľad nezdá, v tejto chvíli sa naša planéta „lieči“. Písal som o tom trocha viac i na mojom osobnom blogu, ktorý môžete nájsť zdieľaný aj tu, hneď pod týmto príspevkom. Vzhľadom na náladu v spoločnosti, nejdem rozpisovať všetky, s tým spojené, súvislosti. V každom prípade je teraz „matrix“ vo frekvencii, ktorá je až dejinne jedinečná. Ten kto chce, môže jej potenciál využiť pre svoje vlastné potreby a naplnenie v smere, po ktorom túži.

Krátky návod. Zatvorte oči, uvoľnite sa a na niekoľko desiatok sekúnd pozorujte svoj dych, kým sa vaša myseľ neutíši. V momente, v ktorom nastane aké-také ticho mysle, si začnite všímať, čo sa deje s vašim organizmom. Uvidíte, že jedna, alebo možno i viacej častí vášho tela vykazuje pocitovú „zvláštnosť“. Individuálne ju môžete cítiť ako „brnenie“, alebo ako by sa v danej časti tela nachádzal akýsi energetický vír. To len náš organizmus a jeho časti, ktoré si to "vyžadujú", spontánne reaguje na zmenu vonkajších energetických podmienok, ktoré sú, ako som napísal už vyššie, práve v tejto dobe výnimočné a môžeme ich nazvať „liečivými“. Uvedomením si týchto procesov im svojou pozornosťou dávame priestor pre ich maximálnu realizáciu. Preto stačí, ak budete dané miesto na vašom tele pozorovať, bez nutnosti sa snažiť čokoľvek riadiť, či inak ovplyvňovať.

Na prvý pohľad sa deje „tam vonku“ niečo nepríjemné, no druhý pohľad „tam dovnútra“ nám práve dáva jedinečnú možnosť si zharmonizovať svoje telo a vyliečiť sa z hoci aj chronických chorôb. Len tak, ako benefit k tým dňom voľna, ktoré sme dostali darom.

No, povedzte, nie je tá SILA, ktorá točí kľukou nášho Vesmíru úžasná a jedinečná?

Ďakujem JEJ i Vám.

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie
www.instagram.com/matrixenergie