Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
26. Feb 2020
close

Len tak si rozsvietiť

Fiat lux! Kto by nepoznal príhodu o tom, ako z rozhodnutia vyššej moci vraj začal príbeh svetla? Takého tu asi niet. Slovo "vraj" som nepoužil náhodou, lebo ide o zvrat, ktorý dáva viac priestoru fantázii čitateľa, ako nutnosti veriť určitej interpretácii. Prvé štyri vety ale i tak hlavne slúžia ako oslí mostík, ktorým som si pomohol, dostať sa k fenoménu svetla, okolo ktorého sa točí veľká časť ezoteriky, mágie, či vedomej interakcie s energiou. I táto téma by vydala dostatok materiálu na jednu celú knihu, ja sa budem ale opäť venovať len jednej malej praktickej zložke, ktorú si vám dovoľujem predložiť k vašej prípadnej pozornosti.

Svetlo je totiž archetypálnym myšlienkovým vzorom, ktorý nás, pozorovateľov reality, dostáva do výraznej interakcie s vákuom, kvantovým poľom, éterom, či akokoľvek zvykneme nazývať, danú zložku našej fyzickej reality. Ak ho použijeme spôsobom, ktorý teraz opíšem, môžeme ním výrazne podporiť funkciu nášho mozgu a rozšíriť tak využitie jeho kapacít. A ak ho použije niekto, koho mozog vykazuje nejaké štrukturálne zmeny, môže veľmi napomôcť k jeho regenerácii. Poďme už priamo k meritu dnešnej témy.

Potrebovať budete akýkoľvek fyzický zdroj svetla, teda slabú žiarovku, ktorá vám umožní sa niekoľko chvíľ na ňu pozerať bez toho, aby vám začali slziť oči, prípadne sviečku, alebo, a to odporúčam až v druhom slede, zapálenú prskavku. Pohodlne sa usaďte a technicky si podmienky nastavte tak, aby ste zdroj svetla nemuseli držať v ruke, ale zároveň ho mali na dohľad.

Niekoľko málo chvíľ pozorujte svoje pocity, čím sa utlmí činnosť vašej mysle. Následne začnite pozorovať vami pripravený zdroj svetla pred vami a pokračujte v tom zopár desiatok sekúnd. Uvedomte si, ako vás vaše pozorovanie so svetlom energeticky spája a keď budete cítiť, že vaša koncentrácia dosiahla svoj vrchol, zatvorte svoje oči a len si predstavte, ako sa zdroj svetla z priestoru pred vami, posúva k vám a následne sa dostáva až do priestoru vašej hlavy. Uvedomte si jeho prítomnosť v jej strede a všímajte si, ako ju zvnútra svetlo začína svojou žiarou napĺňať. Udržujte svoje pozorovanie dovtedy, kým vám to bude prinášať príjemné pocity, prípadne, kým si to sami budete priať. Nuž a následne len čerpajte benefity, ktoré sa dostavia. Oj a uvidíte, že oni sa dostavia.

To je všetko. Je to obyčajná schopnosť človeka svojim pozorovaním vyvolať fyziologické procesy, ktoré v spojení s biochémiou nášho tela môžu byť až liečivé, či vedomie rozširujúce.

A ak chcete, povedzte o tom komukoľvek, komu si sami prajete.

P.S. Dôležité upozornenie! Prosím, isto to nevykonávajte večer pred spaním, lebo sa nie veľmi vyspíte, keďže účinok cvičenia je pre mozog tonizačný.

Ďakujem.

 

Kristián Tino Beňo

www.facebook.com/matrixenergie

www.instagram.com/matrixenergie