Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
29. Jan 2020
close

Ďakujeme, pani Margaret Steiffová

Unikátny, jedinečný, absolútne bezkonkurenčný harmonizér za cenu, pri ktorej sa vám zakrúti hlava, je tu!

Takto by začal článok Horst z Teleshopingu.

Ja nie som Horst. A nestojím o krútenie hlavy nikomu, ani sebe, ani iným. :)

Keď som naposledy zdieľal grafiku, s ktorou som sa energeticky pohral, ako pomôcku smerujúcu k harmonizácii človeka, či prostredia, tak až po zverejnení článku ma napadlo, že som to celé mohol urobiť inak. Oveľa jednoduchšie a verím, že i viac pochopiteľne, z čoho vyplýva väčšia dôvera aj tých, všetko spochybňujúcich. Tak tu ma máte.

Vychádzam z predpokladu, že väčšine čitateľov nerobí problém uznať, že existencia človeka má svoju energetickú povahu, a že dokonca sa jej kvalita premieta do energetickej kvality prostredia, v ktorej sa človek pohybuje. Teda, že do prostredia človek vyžaruje určitú kvalitu energie (rezonancie), ktorá následne ovplyvňuje to, čo sa zvykne nazývať aj genius loci miesta. Preto sa cítime v určitom priestore inak, ak sa pred našim pobytom v ňom dialo niečo príjemné, a zase onak, ak sa tam diala nejaká forma konfliktu, či akéhokoľvek iného negatívneho deja. Nuž, a preto môžem vyhlásiť, že Horst zo začiatku článku vôbec neklamal, ba dokonca sa ani len nesnažil skreslovať skutočnosť. Tento text je naozaj o jednej z foriem externej energetickej harmonizácie za pomoci fyzickej pomôcky, ktorá ale nie je spojená s efektom placeba, lež je skutočne mocným nástrojom, o ktorého funkčnosti asi nikto z vás nebude pochybovať.

Je ňou akákoľvek plyšová hračka, s ktorou v náručí zaspávali vaše deti, alebo vnúčatá. Táto hračka je totiž nabitá tou najmocnejšou energiou, o ktorej sa hovorí vo všetkých kútoch nášho magického Vesmíru. Fakt, viem to z prvej ruky tých kútov. J Ešte raz, aby to bolo viac zrozumiteľné. Ak vaši milovaní šmolkovia, teda detičky, či vnúčence, počas zaspávania, či počas dňa zvykli držať vo svojom náručí nejakú obľúbenú plyšovú (nie výlučne) hračku, a vy ste mali to šťastie, že vám po nich zostala, tak ju môžete využiť k energetickému wellness vás samotných, prípadne k harmonizácii prostredia, v ktorom ju jednoducho vystavíte na také miesto, aby ste ho mali na očiach. Verím, že nie je treba vysvetlovať, prečo tomu tak je, a že v danom predmete sa uchoval energetický otlačok dieťaťa, ktoré svoju hračku tak veľmi milovalo, a ktorého benefity môžete čerpať. (Nejde o stav trvalý a ak hračka bola vystavená pôsobeniu niekoho iného, už mohlo prísť k prepísaniu jej potenciálu. Odmerať si jej energetickú hodnotu môže každý sám v neutrálnom emočnom móde.)

Navštívil som už veľa krajov sveta, bol som v chyžiach šamanov, pobýval som na miestach, ktoré sú opradené legendami a s nimi spojenými energetickými rovinami. Držal som v rukách rituálne predmety, ktoré majú moc uzdravovať, amulety, ktoré boli vraj energeticky nabíjané anjelmi, či inými vesmírnymi entitami. Nehovoriac o technologických novinkách v podobe rôznych rezonačných harmonizérov, či rušičiek energetického smogu za stovky, ba aj tisícky Eur. A nič z toho sa ani len nepriblížilo svojou funkčnou intenzitou k plyšovému psíkovi, s ktorým zaspával v detstve môj syn. Mám ho aj spolu zopár ďalšími hračkami odložený pre budúce časy, ak by bolo treba. J

To je všetko, vy už určite viete, čo s tým ďalej urobiť, milí moji kamaráti. J

A tak ma napadlo, čo takto foto pod článok na Facebooku, práve toho vášho zázračného plyšového žiariča? Ak pošlete, tak urobíte z obyčajných komentárov, liečivé. J

Ďakujem Vám za všetko. 

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie