Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
27. Nov 2019
close

Seminárové novinky pre rok 2020

Je to dlhé, asi na 2 minúty čítania, ak sa ale zaujímate o moju lektorskú časť práce, možno zaujímavé. 

V tomto čase pre rokom som mal už môj seminárový kalendár pre rok nasledujúci, viac ako mesiac zverejnený. Teraz tomu tak nie je z jedného hlavného dôvodu. Stále totiž ešte dolaďujem moje nové projekty, ktoré plánujem v roku 2020 predstaviť a zaradiť do nového pracovného rozvrhu. Nie, nepripravujem ďalší „level“ seminárov vedomej tvorby reality, lebo pri jeho prvom a následnom druhom stupni, som skutočne už predstavil v danom smere všetko, čo považujem za zmysluplné a praktické. Ak ste už stihli navštíviť oba, možno mi dáte za pravdu, že vedomé tvorenie svojho sveta v princípe, ktorým sa na nich zaoberáme, už nedáva priestor pre jeho „vylepšenie“. Veď Vy isto viete, prečo..

Naopak, to nové, čo som si pripravil, je síce v kontexte tvorenia reality, ale už nie vedomej. Moje 7-ročné skúsenosti a zážitky z praxe terapeuta a lektora som preniesol do dvoch nových programov, ktoré si dovolím predstaviť a ponúknuť tým z Vás, ktorí o to budete stáť a budete mať pocit, že by Vám ich náplň mohla byť k osobnému úžitku. Obidva špeciálne zamerané kurzy budú úplne novým druhom mnou ponúkanej služby, pri ktorých ich účastníci budú vystavený procesom, ktorých funkčným zameraním bude „preprogramovanie“ ich podvedomia.

Prvý jednodňový kurz, ktorý som nazval KÓD - ENERGIA ŽIVOTA bude aktualizovať podvedomú časť vedomia jednotlivca v smere opätovného nastavenia rovnovážneho stavu, pri ktorom bude mať fyzické telo neustály prísun takého množstva životnej energie, ktorá zabezpečí jeho čo najoptimálnejšiu fyziologickú funkčnosť. Práve nedostatok/nadbytok zložky nášho systému, zvanej energia života, je totiž zodpovedná za veľkú časť (dis)funkčnosti telesných procesov, rovnako ako i chute/vôle vôbec žiť.

Druhý jednodňový kurz s názvom KÓD – HOJNOSŤ A PROSPERITA bude vo svojom programe prinášať aktualizácie v podvedomých presvedčeniach, ktoré sa viažu k nášmu každodennému stavu hojnosti/nedostatku vo všetkých jeho formách. Teda nielen v tej nami obvykle najčastejšie vnímanej, teda v materiálnej, ale i v každej, ktorá nesie info o funkčnosti prijímania/zdieľania/odovzdávania/vzdania. Naše desaťročia budované presvedčenia sú v nás totiž často tak veľmi zakorenené, že naše nové vedomé vzorce, ktoré si želáme, aby sa stali našou novou realitou, niekedy nedokážu nad nimi prevziať energetickú prevahu a my sa tak utápame v nedostatku skoro všetkého, napriek tomu, že túžime po hojnosti.

Oba nové kurzy si vyžadujú ochotu odovzdať seba/svoje podvedomie špecifickej forme programovania, ktorým budem po celý čas sprevádzať priamo ja. I keď pôjde o kurzy menších skupín, celý proces bude viac-menej individuálny, čo je technicky dnes už ľahko zvládnuteľné. Keďže priebeh jednotlivých častí kurzov bude podstatnou časťou spojený s mojim hlasom a rezonanciou, je nevyhnutné, aby tí, ktorí ho budú chcieť absolvovať, mali so mnou už nejakú minulú osobnú skúsenosť, aby sme sa vyhli tomu, že by naša prípadná vzájomná antipatia znemožnila plnohodnotný priebeh procesu „programovania“.

Toto je ľahko riešiteľné tým, že "kódové" typy kurzov budú otvorené len pre každého, kto sa už niekedy zúčastnil na niektorom, to je jedno ktorom, z mojich obvyklých seminárov vedomej tvorby reality. Ak som Vám bol totiž aspoň trocha "sympatický" vtedy a bol medzi nami vytvorený určitý druh energetickej dôvery, nič nám nebude brániť v tom, aby sme spoločne naplnili náš spoločný záujem. V podstate nebudem ani viac písať o tom, čo všetko sa tam bude diať, lebo ak máte potrebu kurz navštíviť, a ak dôverujete tomu, že by moja skúsenosť práce so sebou i mnohými inými mohla byť v tomto smere užitočná, tak nie sú dôležité slová, ale to, čo spolu vykonáme. A nebude toho fakt málo. 

Samozrejme, že naďalej budú prebiehať aj moje obvyklé semináre vedomej tvorby reality / level 1 - Matrix a vedomé bytie a level 2 - Matrix K.O.T.A.M., lebo tie sú a stále zostanú hlavným informačným zdrojom o tých dejoch, ktoré najvýraznejšou formou ovplyvňujú kvalitu našich životov. Je pravda, že pre celý prvý polrok bude vypísaných oveľa menej termínov, ako som mal vo zvyku za posledné roky a budú po jednej tretine rozdelené pre semináre level 1, level 2 a kurzy kódov. V podstate neviem, či vôbec bude mať niekto o tento špecifický druh mojej práce záujem, ale ak by predsa len, je dôležité, aby ste sa na ne prihlásili len vtedy, ak si myslíte, že práve to, čo sa na nich bude diať, by Vám mohlo byť k úžitku. Prosím, aby ste sa nehlásili len zo zvedavosti, lebo ak máte svoje podvedomie nastavené komfortne v ohľade toho, ako si svoj život prajete mať, určite nebude správne, aby sa v daných nastaveniach čokoľvek menilo.

Nové termíny seminárov aj kurzov budú vypísané v priebehu mesiaca december a ak si prajete dostať emailom avízo, keď sa tak stane, stačí ak sa zaregistrujete na odoberanie newslettera na stránke matrixenergie.sk, alebo mi zašlete na adresu info@matrixenergie.sk email so slovom TERMÍNY2020 a ja sa postarám o zvyšok.

To je všetko a ja Vám ďakujem, že ste to dočítali až sem a Správcovi všetkých dejov za to, že to všetko ešte stále smiem.

Prajem pekný zvyšok večera, ak to čítate večer a krásny deň, ak máte práve nad hlavou slniečko. 

Kristián Tino Beňo
www.matrixenergie.sk
www.instagram.com/matrixenergie