Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
13. Jún 2019
close

Nové termíny seminárov pre druhú polovicu roka 2019

Ako sa pomaly blíži k záveru prvo-polročná časť môjho siedmeho seminárového roka, za rohom je už tá druhá. S radosťou si preto dovoľujem s Vami, priatelia, zdieľať informáciu, že nové termíny mojich kurzov vedomej tvorby reality - level 1 "Matrix a vedomé bytie" i level 2 "Matrix K.O.T.A.M." budú zverejnené v priebehu budúceho utorka 18.06. na stránke http://matrixenergie.sk/seminare

Ak sa nájde niekto, kto si praje prísť, vidieť a zažiť to, čoho podstata je súčasťou (ne)povinnej výbavy každého jedného človeka, budem veľmi rád. Ja viem, že stále sme väčšine ľudí na smiech, ale je to isto preto, lebo len ešte nevedia... A v prípade, že si niekto praje dozvedieť sa viac, o tom, čo za MOC to my ľudia máme, so cťou a nadšením budem s ním svoje poznania a inšpirácie zdieľať.

Stále, samozrejme, platí, že k odomknutiu našich až zázračných schopností, nie je nevyhnutné prísť na moje semináre. Lebo ja som len jedným z mnohých služobníkov tej SILY, ktorú v sebe všetci nesieme a ktorej potenciál nám prináša možnosti, ktoré dokážu zmeniť realitu nás i všetkého navôkol. Ak tá SILA bude chcieť, nechá o sebe hovoriť kohokoľvek, či čokoľvek a ja som len vďačný, že zatiaľ necháva prevrávať i mňa.

Zdrojom a podstatou tej všetkej krásy žitia v zdraví, radosti a hojnosti totiž nie je akákoľvek "kvantovacia technika", ako sa zvykne človek mylne domnievať, ale Prameň tej Sily, ktorý je pri danom procese transformačných techník nevyhnutný.

Ak prídete, urobím najlepšie ako viem to, aby som Vám všetko vysvetlil, ukázal a hlavne účelne spojil teóriu s praxou, pritom na Vašej ceste nezavadzal a bol na nej prítomný len nevyhnutne potrebný čas. A pre tých, ktorí neprídete, budem naďalej písať svoje články, lebo k daným informáciám sa raz isto musia dostať všetci. :)

Kristián Tino Beňo
www.matrixenergie.sk
www.instagram.com/matrixenergie