Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
13. Feb 2019
close

Moc majiteľa slova

Sila slova a nás ako jeho majiteľov je výnimočným aspektom nášho bytia. Jeho potenciál vlastne stále len objavujeme a ani za tisícročia našich dejín si ako ľudstvo neuvedomujeme, čoho všetkého sme, s vedome vedenou silou slova a ňou spojenej myšlienky, schopní. Áno, vedome vedenou, pretože väčšinu našich vyrieknutí si často ani neuvedomujeme, čím v podstate znižujeme kredit našich slov smerom k sebe i von. A práve to je výzvou pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o silu svojho vedomia a jeho schopnosti spoluvytvárať realitu. Teda, aby sme našej reči vrátili jej energetickú hodnotu.

Viacero múdrych predkov nám už veľmi dávno radilo, že „nech je naše áno, Áno a nie, Nie“, či aby sme „nehrešili slovom“, teda ním narábali s rešpektom a úctou k sebe samým aj ostatným. Obe tieto a mnohé iné múdre rady nie sú len akýmsi sociálnym gýčom, ale skutočným technickým prvkom, ktorý nám má povedať, aká sila sa skrýva za našou schopnosťou riadene viesť pozornosť a slová pri tom používať ako energetické nosiče. No a v tomto smere si dovolím, vychádzajúc zo svojich skúseností, zdieľať len zopár obyčajov, ktoré nám dokážu prinavrátiť výraznejšie spojenie slova (myšlienky) a jeho energetickej štruktúry, čím prispejú k tomu, že nám pôjde oveľa ľahšie „kvantovanie“ a všetko s ním spojené.

1. Vždy, keď niečo niekomu sľúbim, robím VŠETKO preto, aby som svoj sľub splnil.

Jednoducho svoje slovo považujem za NEVYHNUTNÉ naplniť a robím PRAKTICKÉ kroky, aby tomu tak bolo. Veľkým pomocníkom bol a je stále môj vzťah s mojim synom, pri ktorom som sám sebe dal pred rokmi za úlohu, že mu ako tato NIKDY nesľúbim niečo, čo by som nedokázal splniť.

2. Ak s niekým hovorím, predstavujem si, že práve teraz moje slová NIEKTO tesá do kameňa.

Skutočne si vizualizujem, vedľa mňa stojacu osobu, ako TESÁ do kameňa to, čo mi vychádza z úst. Toto nedokážem vždy, zvlášť ak som v zhone, ale kedykoľvek sa dá, cvičím to.

3. Ak premýšľam a vediem svoj vnútorný monológ, či dialóg J, predstavujem si, že všetky moje myšlienky sú reproduktorom prenášané naživo do éteru miesta, kde sa nachádzam.

Teda, že to „všetko v mojej hlave“ každý môže počuť. Toto je skutočne fajnovosť a učí ma vážiť svoje myšlienky na laboratórnych váhach.

Tak, to sú tri body, ktorými si pomáham naplno si uvedomiť, že keď na niečo myslím, tak to je NAOZAJ a nielen akoby. Tým scelujem v sebe človeka majiteľa slova s TVORCOM reality. Potom, keď skutočne o niečo v mojom živote ide, viem, že sa môžem spoľahnúť sám na seba a spojenie s Tým, cez ktorého sa všetko v našich životoch stáva skutočnosťou.

Ak Vás to vyššie napísané zaujalo, teším sa, ak nie, je to fajn tiež, lebo by bolo nemilé, aby som komukoľvek radil, čo má, alebo nemá robiť.

Aj teraz tesám do kameňa, že je všetko v úplnom poriadku tak, ako to každý z nás práve má a aké to bude zajtra, na to nech si každý sám dá TERAZ odpoveď. J

Ďakujem za Vašu pozornosť, priatelia. 

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie