Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
4. Feb 2019
close

Bezpečnosť pri "kvantovaní"

Ako narastá počet ľudí, ktorí prakticky vstupujú do vôd vedomej tvorby reality (kvantovania), tak sa zároveň rozširuje rad tých, ktorých účinnosť daných postupov niekedy i zaskočí. Skutočne už skoro denne odpovedám na emaily, kde sa na mňa obracajú ľudia s prosbou o radu a pomoc v udalostiach, ktoré sa im začali v životoch diať a i keď sa snažím vždy odpovedať, poradiť, mám dojem, že to nedokážem urobiť dostatočne jasne pre každého, keďže nie všetci používame pri danej činnosti rovnaké spôsoby.

Preto Vás OPAKOVANE prosím, milí priatelia, ktorí absolvujete kurzy, či semináre „kvantovania“, vždy žiadajte od svojich lektorov, aby Vám zrozumiteľne vysvetlili i všetky riziká, ktoré sa s týmto „čarovaním“ spájajú, lebo vedome tvoriť v rozšírenom stave vedomia, vôbec ešte neznamená, že to musí byť pre náš prospech a osoh. Ja si tieto fakty uvedomujem od počiatku mojej lektorskej praxe a čelil som kvôli tomu i rôznym výčitkám od konkrétnych ľudí a dokonca i lektorov, ktorí sa mi snažili nahovoriť, že vkladám do ľudí zbytočné programy strachu, ktorá sa z ich mocou vedomia spája. Príde mi to úsmevné, lebo je to ako by ste niekoho posadili do športového auta a nevysvetlili mu, že tých 300 koní pod kapotou ho môžu zaskočiť, ak sa doteraz vozil na aute, ktoré malo tých koní rádovo oveľa menej.

A keďže som si tohto všetkého vedomý, píšem i moje články tak, aby boli k úžitku všetkým a neboli spojené s rizikom prípadných strát v životoch ich čitateľov. Preto mnou verejne zdieľané texty obsahujú odporúčania, ktorých hranice uplatnenia nezáchádzajú za limity toho, čo je neskúsený človek v tejto oblasti schopný uniesť. No a na seminároch, kde už ideme skutočne do hĺby celej témy a i za hranice obvyklých poznaní, vždy zdieľam s mojim priateľmi všetky mnou poznané „piliere bezpečnosti“, teda nielen teoretické rizikové faktory, ale i praktické rady a cvičenia, ktoré minimalizujú šancu sa takýmto nešťastným faktorom dostaviť. Lebo narastajúce konflikty v rodine, rozvody, zdravotné, či duševné sa prebudiace problémy, to isto nie je práve to, čo by sme v našich životoch očakávali od „kvantovania“.

Jednoducho, SILA nášho vedomia je skutočne masívna, a tak ju treba (vy)užívať s ohľadom na jej celistvosť a nevytvárať si ešte viac problémov, ako ich máme. Ako hovorí jeden veľmi múdry a veselý slovenský umelec, „bezpečnosť pri práci je dôležitejšia, ako práca samotná“. J

Ďakujem za Vašu pozornosť, priatelia.

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie