Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
24. Júl 2018
close

Malá výzva pre kolegov.

Skôr, ako nás nazvete kacírmi, falošnými prorokmi, či new age agentmi, prosím, prečítajte si nasledujúcich pár viet.

Ako čokoľvek v našom živote, aj „kvantovanie“, či, inak napísané, vedomé tvorenie reality môže mať viacero rovín. I ono môže byť prvkom, ktorý nám napomôže k „prežitiu“, teda vylepší podmienky života, pevne spojené s našim smrteľným telom, alebo nás môže vziať do ďalších rozmerov BYTIA, ktoré nám nie sú prístupné, ak naše vedomie spájame len s našim aktuálnym pobytom na Zemi.

Absolútne si nedovoľujem polemizovať o tom, či je lepšie si len tak užívať tento svet, alebo hľadať akýsi vyšší princíp nášho prechodného pobytu tu. Môžem len odporučiť dať šancu i druhej možnosti, pričom kontext radosti a hojnosti tej prvej môže byť plne zachovaný. Vlastne, osobne si myslím, že až musí. Píšem to preto, lebo občas sme my „aktívni tvorcovia“ obviňovaní z čiernej mágie, či akýchsi praktík, ktoré nám, ako ľuďom nepatria do rúk, čo vyplýva z neporozumenia toho všetkého, čo činíme.

No a práve (s)poznanie rozmeru bytia, ktoré nie je fixované len na TELO nám dokáže naplno odkryť podstatu toho, z čoho naša moc nad „realitou“ vyplýva. A stotožnenie sa s tým, kým skutočne sme, čo, mimochodom, nie je vôbec ťažké, navždy spojí kvantovanie, duchovno, ezoteriku, neuro-programovanie, mágiu, šamanizmus, či čokoľvek, čo nás napadne v tomto smere v JEDEN ucelený stav, ktorým sa dokážeme dostať do roviny bytia, o ktorej sa píše len v rôznych mystických textoch, alebo rovno rozprávkach. O nájdenie tohto „grálu poznania“ sa jedného dňa bude snažiť každý z nás. Máme to totiž „v programe“, ktorý sa u každého skôr, či neskôr spustí.

Takže, milí teológovia, filozofi, mystici, guruovia, lektori, či motivační lídri prosím, pridajte k svojim „pravdám“ , ktoré zdieľate s Vašimi veriacimi, naslúchajúcimi, praktizujúcimi, či followermi na sociálnych sieťach, túto jednu jednoduchú úlohu. Nechajte ich, prosím, nájsť odpoveď na otázku, kto skutočne sú a neraďte im pritom. Urobíte týmto malým krokom pre celý svet viac, ako by ste kráčali po povrchu Marsu, či uzdravili plný Strahov ťažko chorých ľudí.

Otázne už len je, či sa nájde preto dosť vôle a odvahy, lebo určité poznania vedú k zmenám, ktoré nemusia každého potešiť...

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie