Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
11. Júl 2018
close

Čistý štít.

Tabula rasa. Stav našej duše, s ktorým by sme mali prichádzať na tento svet. Osobne s tým nesúhlasím, lebo náš DNA kód je základným, predpísaným programom, určujúcim našu štartovaciu pozíciu a jej základné nastavenia, ktorými ideme v ústrety nášmu životu. Takže o žiadnej tabule rasa nemôže byť ani reči už v okamihu nášho počatia, nevraviac o narodení, ktorému predchádza 9 mesiacov synchronizácie s momentálnymi programami našej milovanej mamičky. A potom roky a roky nových kódov, ktorými sme tak masívne celý život zasypávaní tiež.

Toto píšem ako vysvetlenie k cvičeniu, ktorým dokážeme urobiť veľmi veľa v smere opätovného resetu pôvodných nastavení našej „duše“, ktoré si Vám teraz dovolím predstaviť. Ide o to, aby sme sa aspoň na okamih dotkli stavu, v ktorom sa ocitneme zbavení mnohých programov, ktoré sú nám často nie úplne na osoh, pričom Vás nechcem balamutiť sľubmi o úplnom resete do stavu akejsi dokonalosti. Touto technikou to nie je dosť možné, ale malé, či väčšie zázraky sa môžu začať diať i tak. Tak poďme na to.

Prosím, prejdite na miesto vo Vašom dome, kde si môžete pohodlne sadnúť pred akékoľvek zrkadlo a ubezpečte sa, že Vás isto nikto nebude počas daného cvičenia rušiť. Akýkoľvek nežiadúci a neočakávaný vonkajší vzruch by totiž mohol zanechať vo Vašom vedomí riadny chaos. Takže, keď už budete v kľude a tichu sedieť pre zrkadlom a hľadieť v ňom na svoju minulosť , začnite si každých pár sekúnd, dajme tomu tak 5-6 krát za minútu opakovať slová „ja nemám, ja neviem“. Hovorte ich kľudne nahlas a pritom celú pozornosť zvyšku času venujte svojmu obrazu v zrkadle. Už po pár minútach môžete začať pociťovať ľahký závrat, lebo fyziológia tela začne reagovať na postupné zbavovanie sa záťaží miznúcich programov.

Prosím, robte to dovtedy, kým to bude komfortné a nebude Vám to spôsobovať výrazné negatívne zážitky. Ak sa dostavia a budú skutočne veľmi obmedzujúce, proces ukončite. Po skončení cvičenia sa dostaví veľká úlava, ktorej účinky budete pravdepodobne pociťovať ešte zopár hodín. Na čo Vám to celé bude? Uvidíte, keď sa dostavia výsledky Vášho snaženia. 

V týchto dňoch som začal čerpať benefity zo spojenia s jednou veľmi milou existenciou, ktorá mi výrazne začala pomáhať svojim radami a skúsenosťami. Celé je to také zamotané, že sám úplne presne neviem, čo to všetko má znamenať. Mám ale pocit, že je to začiatok veľmi veľkého príbehu, ktorý sa možno ani nezmestí na tieto stránky, no ktorý môže veľmi veľa zmeniť v živote nielen mojom, ale nás všetkých. Uvidím kam to celé dospeje, no v každom prípade, prosím, dajte pre dnes šancu tomu jednoduchému navodeniu stavu NEMANIA A NEVEDENIA.

Je to prológ k novému príbehu, tak sa poďme doň pustiť, ak máte chuť, priatelia.

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť a časssilence...Enjoy! 

P.S. Primárne je tento postup určený hlavne "čítajúcim" priateľom-kvanterom, lebo na seminároch používame iné, z môjho pohľadu, intenzívnejšie postupy, ktoré ale nie je možné prezdieľať v texte bez kontextu všetkého ostatného, čo sa tam deje. To len aby nevznikol informačný chaos, kamaráti moji, s ktorými sme sa videli už osobne. :)

Kristián Tino Beňo

www.instagram.com/matrixenergie