Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
6. Jún 2018
close

Veľmi dôležité informácie pre úplne všetkých.

Kedysi veľmi dávno som napísal článok, ktorý mal v podtitule „mizéria plánu B“. Tí, ktorí ste ho čítali, si naň možno spomínate, tí, s ktorými sme sa videli priamo na seminároch Matrix a vedomé bytie, poznáte informácie z neho celkom isto úplne všetci. Technické kroky, ktoré smerujú k minimalizácii plánov B poznáte teda tiež, takže o tom písať už nemusím, ale ak dovolíte, rád by som ešte niečo doplnil k plánu A.

Lieky na vysoký krvný tlak, okuliare, či kvapky do nosa na sennú nádchu, prípadne, prosím, doplňte podľa seba. To sú naši niekoľkoroční "súputníci", ktorí sa často stali už pevnou súčasťou našej každodennej zdravotníckej reality. O ich nevyhnutnosti sme sa v našich životoch presvedčili už toľkokrát, nikdy nás nesklamali, no a teraz po „kvantovke“, sme rozhodnutí s nimi "zatočiť". Toto rozhodnutie je fajn, no ako to je už so všetkým v smere vedomej tvorby, je dôležité, aby to bolo pre nás skutočné a nie urputné. Veď, predsa vieme, čomu odporujeme, to tvoríme. V tomto smere si Vám preto dovoľujem odporučiť nasledovné.

Nech máte akýkoľvek takýto „zakorenený“ zvyk, prijmite ho za svoj, teda za súčasť Vášho plánu A a následne už vykonajte známe kroky smerom k rezonancii so zmenami, ktoré už iste dobre poznáte. (Aspekt, všímaj si, čo je iné...) Priznať sám pre seba existenciu plánu, v ktorom je prítomný i náš „zakorenený“ zvyk, či rituál, je prvým krokom k tomu, aby mohol stratiť svoju informačnú silu. Vaše obvyklé nahratie zámeru tak nebude okorenené odporom k pôvodnému presvedčeniu a veci sa budú môcť diať vo „flow“ s Vesmírom. A hľadanie inakosti Vás už celým procesom prevedie pekne krásne úplne samo.

Prosím, pošlite tieto informácie i tým, ktorí moje články nečítajú, či neboli na mojich seminároch, no o "kvantovanie" sa zaujímajú, lebo viem, ako významne môže takáto jednoduchá vec všetko zjednodušiť a hlavne UMOŽNIŤ, aby sa zmeny mohli udiať.

Ďakujem.

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie