Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
17. Apr 2018
close

Prekliatie, urieknutie, či strach.

Prekliatie, či urieknutie. Dve pomenovania označujúce energetické deje, ktoré dokážu ovplyvniť kvalitu našich životov. To prvé sa deje zväčša cielene, to druhé skôr náhodne. Bez ohľadu na to, či sa to deje preto, či ono, fyzický dopad na našu realitu môže byť devastujúci. I v tomto prípade je prítomný aspekt informácie, ktorá sa stáva nositeľom kódu deja, teda niečoho, čo transformuje „myšlienku“ do fyzickej roviny. Teda slovo, s ním spojená emócia, premenená na vibráciu a všetko s tým spojené. Zvykneme sa pred tým chrániť červenými šnúrkami na zápästí, alebo rôzne inak. Samotná „ochrana“ je v tomto prípade často vlastne spolupáchateľom dejov, pred ktorými nás má chrániť.

Poviete si absurdné? Nuž, ak sa „chránime“, rituál, ktorý pri tom používame, je vždy spojený s emočným kódom. Je teda veľmi dôležité, v akej rezonancii sa tento rituál deje. Čím je vyššia, tým je rituál účinnejší. Ak je pri ňom ale prítomná myšlienka „dúfam, že toto mi pomôže pred prekliatím...“ tak sa daný predmet stáva dokonca „magnetom“ práve pre to, pred čím má chrániť. Takže, ak už máme potrebu akýchsi „rituálnych“ ochranných pomôcok, nech to je niečo, čo nás napĺňa pocitom veľkej radosti, alebo podobnej emócie. Inak sa to celé môže „zvrhnúť“ a to pred čím sa snažíme chrániť, nás môže začať cielene „prenasledovať“.

Ja osobne NIKDY na seminároch nevediem mojich priateľov k tomu, aby sa „chránili“. Všetky bezpečnostné prvky, ktoré sú súčasťou „kvantovania“ nesú informáciu „tvorenia“ a NIKDY nie „odporu“. Lebo ako vieme, čomu odporujeme, to vytvárame. K tomu, ako tvoriť okolnosti, ktoré neumožnia NIKOMU nás prekliať, či urieknuť, som napísal článok už v minulosti, takže verím, že to je jasné.

Veľmi podobné je to aj pri „kvantovaní“ našich strachov, kedy sa často pokúšame o nezmysly ako ich „vyhadzovanie“, či „vyťahovanie“ z našich informačných polí. Technicky môžeme z nášho „poľa“ takto odstrániť modul, ale nie vibráciu, teda už rezonačný odtlačok, ktorý na jeho základe vznikol. Vyhodiť, alebo vytiahnuť strach je jednoducho rovnaký nezmysel ako z miestnosti vyhodiť tmu, či z chladničky chlad. Napíšem o tom článok tiež, ale až niekedy nabudúce.

Verím, že je od teraz trocha viac jasné, prečo často ten, kto má na rukách plno „červených šnúrok“, či podobných amuletov, čelí energetickému „hackovaniu“ viac, ako ten, kto nemá potrebu sa chrániť.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. 

Kristián Tino Beňo 
www.instagram.com/matrixenergie