Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
8. Feb 2018
close

Ďalší "čarovný" bod na mape.

Táák a náš "energetizújici tím" zo skupiny https://www.facebook.com/groups/1211984558936146/ pre nás všetkých opäť "pripravil" ďalšie energeticky aktívne miesto v ČR a síce pri studničke "V Bažantnici" v Ratibořicích. Viac info tu: http://www.estudanky.eu/37-studanka-v-bazantnici Genius loci daného miesta tak bol opäť posunutý na level, ktorý dokáže každému z nás priniesť výrazné benefity pre "telo i dušu". Niektorí ho stihli už aj navštívíť a voda z daného prameňa sa tak, ako zo všetkých, zatiaľ troch, ďalších, dostáva pomaly do povedomia širšej verejnosti i v smere aktívneho prostriedku, ktorého účinky sa dajú vysledovať priamo na svojom tele.

Mám hlásené viaceré až "zázračné" účinky, ktoré sa stali už v momente obyčajného potretia vodou, z čoho sú síce ľudia veľmi prekvapení, ale čo je úplne normálny efekt vedome posielanej "vibrácie" človeka, umocnenej "kolektívnou" účasťou viacerých ľudí. Na viacerých ľudí pôsobí voda načerpaná na týchto miestach i veľmi "energetizujúco", kedy po jej požití majú oveľa menšiu potrebu spánku a hlásia plnosť fyzickej i psychickej sily. Prečo tomu tak je som opísal v predchádzajúcich článkoch, ale to nie je dôležité. Kľúčový aspekt zostáva ten, že tieto účinky môže využiť vo svoj prospech úplne každý, nielen pár jednotlivcov, ktorí dokážu so svojim vedomím takto cielen pracovať.

Budem šťastný, ak o tom všetkom dáte vedieť čo najviac ľuďom, aby "práca" tých desiatok a desiatok "vedomých" ľudí bola na prospech úplne každého, kto o to stojí. A nakoniec opäť len moje veľké ĎAKUJEM všetkým zúčastneným, ktorí to robia pre nás všetkých bez nároku na akúkoľvek reciprocitu. I keď tá sa dostaví vždy, no nie z mojich, či akýchkoľvek iných, ľudských rúk. Veď tí, ktorých sa to týka, veľmi dobre vedia, čo tým mám na mysli...:)

Kristián Tino Beňo
www.instagram.com/matrixenergie

Foto bolo použité zo stránky http://www.estudanky.eu/